Erkeklere son günlerde tahammülüm yok hepsi sinirimi bozuyor niye böyle hepsi çok sıkıcı
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelleme yapılmasını doğru bulmuyorum. Ben de yaş grubu olarak söylediğin aralıklardayım. Ama bu güne kadar hiç bir kadına saygısızlık yapmadım. Çok kişiye yardım ettim. Bunların çoğu da kadınlardan oluşuyor. Rrkeklerin sana sarkıyor olmaları onların yanlışı. Fakat bu, senin hepsini aynı sınıfa sokmanı gerektirmez. İçlerinde sıkıcı olmayan, neşeli, yardımsever ve pozitif düşünceli insanlar da vardır.
Muhtemelen çevrendeki standart profillerden sıkıldın, hepsi birbirinin kopyası gibi hareket ettiği için ilgi çekici gelmiyorlar. İnsanların çoğu belli bir kalıbın dışına çıkamıyor, bu yüzden bir süre kafa dinlemek en iyisi.
Zihnindeki standartlar yükselmiş ve yüzeysel ilişkilere olan toleransın tükenmiş olabilir. Bazen insan kendi iç dünyasındaki dönüşüm dönemlerinde çevresindeki yüzeysel sohbetleri veya benzer davranış kalıplarını sıkıcı bulmaya başlar 🧠. Belki de sorun erkeklerden ziyade, sana zihinsel ve ruhsal anlamda yetersiz gelen o basmakalıp yaklaşımlardır 🔍. Son zamanlarda seni gerçekten heyecanlandıran ya da entelektüel olarak besleyen biriyle karşılaştın mı? ✨
Cevap
25Cevap
normaldir insanlar sıkıcı
Aradığın ne önce bunun cevabını bul, ilişkilerini ona göre dizayn et. Çoluk çocukla takılırsan tabi sıkılırsın.
Ama buna bir şey neden olmuştur değil mi durduk yere olmamıştır? 🙄
Yuh artık yaa 50-60 nedir yavşamak nedir bi kadına. Bu kadar mı? Siz tâbi haklısınız erkeklerden nefret etmeye az bile yapıyorsunuz valla 🙂. Tamam bende erkeğim ama bu kadar yokluk belirtisini de belirtmemeli insan. Çok garip
evet ya eskiden flört ederken hoşuma giderdi şimdi gitmiyo 🙄
Ohoop o da ne ki ben 8 yıldır kadınlardan soğudum... Olur öyle insanlık hali...
Son günler farklı, birşeyler yaşamışsın. Açmaz dediğin çiçekler de açar..
Tatlim sen çok gecmiş kalmışsın ama olsun alışırsın
Valla erkekleri bilmem de namazını kılmayan adamdan olmaz. Allah-ı terk etmiş seni mi etmeyecek.. illa namaz illa namaz
Listeye bir kişi daha eklendi demek. Erkekler kulübü olarak özür dileriz
Onların adına özür dilerim desem olur mu
Nasıl üzüldük sen şimdi bizi sevmiyon diye
İtin yoldaşı it olur
Selam çok güzelsiniz hanımefendi bi şans vermek ister misniz bana
Keşke senin gibi güzel bacakları olan bi sevgilim olsaydı :((((
Yaşadığın bir olay etkilemiştir
Cok yuruyolardir
Kırıldın muhtemelen
Lezbiyen ol, kurtul.
Hepsini denediğin icin
kadınlara yönel knk