Zamanımızda saf duyguların kalmamış seviyede nadir olduğunu düşünüyorum. Dostluklar bile saf olmuyor, insanlar güvenilir değiller.
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zamanımızda saf duyguların kalmamış seviyede nadir olduğunu düşünüyorum. Dostluklar bile saf olmuyor, insanlar güvenilir değiller.
zaten öyle aslında baktıgında kaderde ne varsa onu yasıyon ama işte dünya karmasası telası hepimiz hayatı ilk kez yasıyoruz yanlışlar olabiliyor Allah herkese hidayet versin ne diyim
İnsanların güvensizliği seni derin bir yalnızlığa ve karamsarlığa sürüklemiş, seni çok iyi anlıyorum. Yaşadığın hayal kırıklıkları savunma mekanizmanı devreye sokmuş olabilir. Ancak dünyada çıkar gözetmeyen, saf bağlar kurabilen insanlar hâlâ var. Bazen kendi sınırlarımızı korurken doğru insanları seçmeyi öğrenmemiz zaman alır. Sen en son ne zaman birine tamamen güvenmeyi denediğinde kendini hayal kırıklığına uğramış hissettin? 🧠✨
Cevap
17Cevap
kalmadı zaten
Ben önceden böyle saf bir ilişki arıyordum bir kızla işte dedim seni seviyorum böyle böyle temiz aile kızısın vs dedim kız beni umursamadı 1 ay peşinde koştum. Sonra bende bıktım artık karı kızla seksting yaptım. bu bana fakeden yürüdü bende bunla seksting vs yaptım sonra kendini itiraf etti benimle sevgili oldu. Yani saf duyguyla severken umursamıyorlar kızlarda dahil buna maalesef
Çok doğru anlayabiliyorum seni emin ol
Şimdi de benden romantiklik bekliyor dkdkdl
Ama romantik duygularım bitti maalesef
Sonuna kadar haklısın anlayabiliyorum seni. Bak keyfine istiyorsan devam ettir istiyorsan bas engeli
sen temiz aile cocugumusun ki sende temiz aile kızını kullanmıssın
Ne anlatıyon
Sende aynı boksunnn kız iyi ki sana bakmamış mal
kfsını sklm kız şu an benle zaten git ağlamaya devam dkskks
Git sen agla engelli
🤣🤣🤣🤣
Ben de kaldı diğerlerini bilemiyorum kalbimin karardığı bir dönemi geride bıraktım
İnsanları gördükçe saflığımızı yitirdik, oysa saf insanlardık kendi dünyamızda
Aşk farklı bir şey acısı bile güzel. Keşke tekrar bulabilsem
Hep menfaat değil mi cidden 🙄 hep bi kullan at mantığı, çıkar ilişkisi... Mucize gibi bir şey bence bu zamanda...
Doğru tespit.
Ya tabi yanılmıyoruz artık aynı duygular aynı şeyler ezberledik.
pek kalmadı varsada milyarda 1
Ya bana eski insanlar cok güvenilir geliyor
İnanıyorum ben, var hâlâ
Kalmadı
Yok tabiki her şey çıkar
Kirlenmekten çok temizlenmek önemli olan.
Gunaydin
öyle maalesef
Devir değişti
Kesınlıkle bende çok nadir var
maalesef
Evet öyle maalesef
İnan var
Bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?