Sizce tipim çok mu kötü 35 yaşına kadar sevgilimin olmaması bu yüzden mi
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba abicim öncelikle benden baya büyüksün ama fikrimi belirtmek istedim yani tipini göremiyorum ama şayet çok çirkinsen bile benim çoğu çirkin arkadaşlarımın ciddi ilişkileri sevgilileri oldu ve problem yaşamadılar bunu ne kadar kafana taktığını anlayabiliyorum ama değiştiremeyeceğin şeylere değil değiştirebileceklerine bak mesela özgüvenli bir duruş boyun vücut şeklin ne olursa olsun omurgan eğik değil özgüvenli dursun iyi bir saç tıraşı olmaya çalışabilirsin kilon varsa zayıflayabilir ya da kas kütlesi kazanabilirsin yüzüne kendince bakım yapabilirsin ama en önemlisi kendi canını sıkma bu sevgili mevzuları olsun bitsine getirilecek şeyler değil özellikle bu yaştan sonra gerçekten sana uyacak birini gerçekten sevebileceğin birini bulana kadar acele etme özgüvenli ol ortamlarda kendinç belli et konuşmaktan çekinme kadınlarla iletişime girmekten korkma ki insanlarla tanışabilesin ve ilerletebilesin eminim kendine uygun birini bulacaksın
İlişkilerde belirleyici olan tek unsur dış görünüş değildir; duruşun, enerjin ve öz güvenin çok daha büyük bir rol oynar. Öz güvensizlik hissi istemeden dışarıya bir mesafe duvarı örmene neden olmuş olabilir. Kendini hemen "tipsiz" diye etiketlemek yerine, insanlarla iletişim kurarken sergilediğin beden dilini ve yaklaşımını hiç gözlemledin mi? 🧠🔍 Kendini ifade ederken en çok hangi konularda zorlandığını düşünüyorsun? ✨
Cevap
1Cevap
Tipinden değil de alık gibisin kadınlar saf slk sevmez
Nasip
Efendiyiz ondan olmadi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?