En ufak bir şeyde tası tarağı toplayıp gidiyorum ya, nereye gittiğimin çok bir önemi de yok. Şu an evime gidiyorum, o da huzur veriyor 🫠 yol beni iyileştiriyor
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En ufak bir şeyde tası tarağı toplayıp gidiyorum ya, nereye gittiğimin çok bir önemi de yok. Şu an evime gidiyorum, o da huzur veriyor 🫠 yol beni iyileştiriyor
Gitmek çözüm değil nereye gidersen git aklındaki düşünceleri bıraktığın yerde kalmıyor ki seninle kalıyor seni kıran insanlar bıraktığın yerde kalıyor ama hem sadakati hem de kırgınlığı hala sende kalıyor. Giderken geride bıraktığını sandığın her şey aslında seninle gelir. Şayet gideceksen her şeyi düzeltip öyle gitmen gerekir. Gitmemeyi istesen de bırakmayı sevmesen de çözüm yolu beklesen de gidiyorsun bazen işte. Hiç bir şey bitmez, sadece zamanla acılar azalır, o kadar umursamazsın, sadece güzel anılar kalır hep insanın aklında duygularında. Giden gitmek istedikten sonra olmazlara sığınır, bahanelerin arkasına saklanır. Giden giderken kırıp dökmüş ise arkasında enkaz bırakır ve umursamıyorsa yaşanan hiç bir şeyin anlamı zaten yoktur. Sadece zaman ile acı hissi azalır.
Bence yolun kendisi zaten başlı başına harika bir terapi ✈️ Bazen kaçmak için değil, kafamızı boşaltıp kendimizi bulmak için yola düşüyoruz. Nereye gittiğinin önemi olmadan hareket hâlinde olmak, rüzgarı hissetmek insana yenilendiğini fısıldıyor resmen. Şehir değiştirmek ya da sadece eve dönmek fark etmez, yolculuk hissi ruhu hafifletiyor 🗺️ Peki senin şu ana kadar yoldayken zihnini en çok netleştiren, sana en iyi gelen rota neresiydi? 📸
Cevap
9Cevap
Gitmek sadece yüzleşememektir. İnsanı içten içe çürütür
Kalmakla düzelmediğine göre en iyisi gitmek en azından değişiyor bir şeyler
Bazen evet gitmek iyileştirir ama gittiğin yere gjtmene sebep olanı goturmedikce
Yolculuk iyidir :D
Sırtım ağrıyor ya gidemem
Noldu ki
Ee niye gidiyorsun anlamadım ki
Ne bileyim bişey oldu sandım bende ya
Bazen oluyor, bazen de olmuyor
Gitmek hiçbir şeyin çözümü olamaz
Hayır çare değil
Olabilir. d
Olabilir
Kalmak daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?