Sizce, yani mutlular mı, ilerde mutlu olurlar mı? Şahsen ben yapamam böyle şeyler, karakterime ters.
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce, yani mutlular mı, ilerde mutlu olurlar mı? Şahsen ben yapamam böyle şeyler, karakterime ters.
Cevap
11Cevap
Hayır karaktersizdir onlar gerçek mutlu olamazlar
Şimdilik karma onları mutlu kılsa da iş evliliğe gitse bile mantık evliliğinden öteye gidemeyecekler. Bu da karmanın laneti işte. Bir kere birden fazla flörtü olan bir insanın kendi geleceğine ve tiniyetine saygısı yoktur, hayatını anlık yaşıyordur. Ama hayatında hiç bir zaman, saf sevginin verdiği huzuru ve kalbe verdiği ılıklığı tadamayacak.
Mutludur ama sanalsa daha iyi realse sonu iyi degil
Neden
Nedeni her gelen kullanirda ondan yani amaci o olur bunu istemeyen biri de rahatsiz olur bence durumdsn
doyumsuz olurlar, beyindeki ödül sistemi bozuk olduğu için hayatta başarıları oldukça az olabilir. hipotezini kurarım
Kalabalık çevre her zaman huzur demek değil bazen insan seçeneklerini değil kendini çoğaltıyor
Biri olsun hep o olsun olacaksa sonumda ondan olsun
Umutludur
Bence değillerdir
Bişey yaşıyorsa yani cnsellk gibi yaşadığı kişiler de sürekli farklıysa güzeldir zevk alır
Aldatan sadece kendini aldatır
Wow
Buda güzel 😅
Çok doğru 🤧
Amin 🤲🏻
Bence normal yani mutlu olurlar
Olmasınlar ya olmasınlar
Neden ben bu tarz ufak kacamaklari normal karsilayan biriyim
Ufak mı
Evet neden sasirdin sanki
Büyük kaçamak nasıl olur eşin yapsa ona da ufak der misin
O zaman ufak kacamak devamlı ayni misiyle olmasi sikinti arada insan begendigini arzuluyor malum
Sustun
Pek sanmıyorum
O an için evet
Hiç yok
Değiliz
Nedenn
Veriyorsa mutluyuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aynı anda birden fazla flört tutmak genelde derin bağ kurma korkusundan veya yetersizlik hissini anlık onaylarla kapatma ihtiyacından doğar. 🧠 Dışarıdan eğlenceli ve renkli görünse de bu durum kalıcı bir mutluluktan ziyade anlık anestezi gibidir. 🔍 İleride gerçek ve tek bir bağ kurmak istediklerinde bocalama ihtimalleri hayli yüksek. Sen kendi değerlerine sahip çıkarak en doğrusunu yapıyorsun. ✨ Peki seni bu insanların mutlu olup olmadığını düşünmeye iten özel bir olay yaşandı mı? 👁️