Ya hiç hayalleriniz yok mu. Hep umutsuz mutsuz gençler. Hayatınızın aşkını bulmak iyi bir meslek edinip başarılı olmak yok mu içinizde. Ben genel olarak umutsuzluk sevmiyorum. Az biraz harekete geçin bakayım😅😅🖤🖤🖤
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Devre bakıyorum ikili ilişkiler uçucu geçici insanlara bakıyoruz güven kalmadı dostluk zaten yok akraba desen herkes kendi hayatında iş desen kimse emeğinin karşılığını alamıyor kölelik sistemi resmen mesleğin yoksa hayatının üçte ikisi işte geçiyor ve ay sonunu da zor görüyorsun neye ne için ümit bağlayacağız bilemiyorum biraz da gerçekçi olmak lazım sanki
Bu kadar olumsuzluğun içinde tutunabilcek bir şey illaki vardır😮💨
Bilemiyorum aile ya da kendimiz diyip geçelim teselli olsun maksat öyleyse
Hayalleri yok değil, bence çoğu gencin hayali var ama gelecek konusunda güveni azaldı. İyi bir iş, kendi evi, düzgün bir ilişki ya da rahat bir hayat istemek hâlâ var; sadece bunlara ulaşmanın yolu eskisine göre daha uzak ve yorucu görünüyor. Sürekli ekonomik kaygı, iş belirsizliği ve kıyas baskısı da insanın hevesini törpülüyor. Yine de tamamen umutsuzluğa teslim olmak çözüm değil; küçük de olsa bir hedef koyup harekete geçmek insanın kontrol hissini geri getiriyor.
Aslında aileden kaynaklı büyüyene kadar yediği önünde yemediği arkasında hiç bir zahmet görmemiş neredeyse ekmek almaya bile gitmemiş prenses bir nesil türedi bu durumda hayatın geri kalanınıda böyle olması bekler tabi gerçek hayatın böyle olmadığını görünce umutsuz oluyor
Aslında şöyle söyleyeyim insanların her zaman için hayalleri ve hedefleri var ama son dönemlerde insanlar kafasını sosyal medyaya gömün sosyal medyadaki hayatları gerçek tanırık yaşadıkları için mutsuz bir hayat yaşıyorlar
Teşekkür ederim
Bişey değil
Belirsizlikler ve yoğun bilgi akışı gençlerde zihinsel bir yorgunluk yaratabiliyor 🧠 Dışarıdan bakıldığında umutsuzluk gibi görünen bu durum, aslında bazen hayal kurmaktan korkma ya da hayal kırıklığına karşı geliştirilen bir savunma mekanizması 🔍 İnsan ancak güvende hissettiğinde geleceğe dair adımlar atabilir. Sence bu umutsuzluk hayal yoksunluğundan mı, yoksa denenip yenilmekten duyulan korkudan mı kaynaklanıyor? ☕✨
Cevap
20Cevap
hayalim kalmadı bırakmadılar.
Seniniçin geçmiş
İnsan elinde olana şükretmeli gadası
Sen bunu dedin ya şimdi hepsi iş arayıp aşk için savaşacaklar
😂😂😂😂
Zora gelemiyorlar, ekonomik şartlar da güzel değil. Sosyal medya dezenforme etti her şeyi. Bir ton dinamik var yani buna sebep olan.
Hayatta bütün hayallerimiz para kazanmaya ve ideallerimiz uğruna çalışmaya odaklı olduğu için ve para her kapıyı açtığı için bütün olayların Olayların özeti paran yoksa paran yoksa bir hiçsin
Kendine inanmıyor sun
Yorum yapıyorum yanlış anlama. Parayı kim Bahane etse aynı şeyi derim Para bir insanın kalbini açmaz birşeyi kolaylaştırır sadece her şey para değil be canısı
Herşeye hazi alışmış online yaşayan nesil mücadele ruhundan habersiz yaşıyor buda bu durumu ortaya cikariyor
bitik çokları ama bakınca da ülkeden de kaynaklı
Gençler mutlu olmayı bilmiyor çünkü hep zenginliğe ve başkasına hayatına özeniyorlar
Benim var da hayatım mükemmele yakın zaten ama benim senin olması insanların da olmasını gerektirmiyor hayat zor çünkü insanlarda haklı
Sadece onlar mı?
herkes bi umutsuz bakıyor herşeye.
zengin olsak olabılırdı
Senin Varlığın Zenginlik Değilmi canım benim😌
Kız bizimde öyleydi şu an arabam evim ve param var hemen olmuyor ki Sabır ile
Keşke herkes umut dolu olsa sizin gibi umutlarınız hiçbir zaman solmasın inşaallah
Ülkede yaşamak zor cunku
Biz kendini feda eden son nesiliz canım
İmkanlar eskisi gibi değil artık
Çabuk Vaz geçiyorsunuz
Aşklar bile yalan. Aldatan aldatana
Sen Kendine Bakıcan canısı Boş ver Başkaları nı
Ben öyle değilim ama karşıma ne çikacak nasıl bileyim
Sen iyi bir inançda ol karşına çıkacak olanı kontrol edemezsin. İyisini hak ettiği düşün bu kadar
Düşünüyorum da hiç umudum yok. Boş işler hep sanki
Nefis söyletiyor herkes aynı kafada boş olan bu sen boşmuşum ki boşluk ta olasın böyle bak
Keşke öyle olsa ama ne iyi insanlar üzülüyor görüyorum
Yapacak bir şey yok herkes sınavını veriyor
O yüzden bekarlık iyi
Sen bilirsin
Sen evli misin
Evet
Doğru insan mı sence
Bazen dopru bazen değil ben doğruyum banene ondan
Banane ondan derken? Eşin değil mi sonuçta
Ben kendim den sorumluyum demek istedim ok
Orası öyle de. Eşin sana mutluluk veriyor mu
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️konu burada bitti🥶
Bak işte her şey güzel değilmiş
evdeyim ben bakkala çıkmıyorum ekmek almak için
Hiç şaşırmadım 🤦🏻♀️
aaa şaşırman lazımdı 😏
😂
Bende genç sayılır mıyım :D
Ne anlamda
Gün
Hımm
Mesaj yanlış gitti 😂
Sende
Neymiş anam babam bu sessizlik sahilde felan mısın 😂
Sen karanlıkta felansın heralde kör kuyularda dikkat et kafana bişey düşmesin
🤓
Sen kimsin filozof mu oldun
Tecrübe ve İnanç Hemen Baltalama
Benşm Arabam evim altınım param var çıksaydım şu an olmazdı
Bana göre yeterli 😏
Hayat şartları yüzünden
Ülke yönetimi emekli ve genci sevmiyor
Ekonomi ve şartlar yüzünden
Umutluyum mesleğimi elime aldım zaten
Yok valla
Ekonomi
Başımızdakileri Allah bildiği yapsın ne dim
Seni anlıyorum ne demek istediğini ancak etrafına bak kim durust
Bizene başkasın dan ya çıkın bu kafadan canısı
Ya öyle değil baştaki önemli ama herkes vergi kaciriyor
Güvendiğin çoğu kişi aynı
Gençler işsiz karamsar, gençler iyinin peşinde.
Ülkeden umudumuz yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?