Bir keresinde işteyken pantolonum yırtılmıştı sonra fark ettim😅😅😅😅
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çalışanlarımla havuzlu bir parti organizasyonu düzenlemiştim, bunun için bir villa kiraladık. Her şey harika gidiyordu, taa ki çalışanlarımla ikramiye haberini aldıktan sonra sağ olsunlar beni tutup havuza atana kadar. Tabii iş yerinde olmadığımız için altımda günlük bir şort vardı. Havuzdan çıktığımda malum bölgem aşırı belli olmuştu, çünkü şort vücuduma yapışmıştı. Kadın çalışanlarım da olduğu için utanmıştım, zaten sağ olsun kendisi oldukça rahatsız ediyor beni. Çıktıktan sonra konu bir anda nasıl değişti bilmiyorum ama gerçekten sinirlenmiştim utancımın yanında
Rahmetli eşimle ilk zamanlarımızda Rıza Amca'nın sahafında yaşanmıştı. Eşimin yanında olunca öyle heyecanlanıyordum ki, elimdeki kitapları dizerken bir anda bütün rafı üzerime devirmiştim. Ortalık kitapla dolmuş, ben de ne yapacağımı şaşırmıştım. Tam yerin dibine girecekken eşimin gülümsemesiyle ben de gülmeye başlamıştım. O gün utandım ama şimdi dönüp baktığımda en güzel anılarımdan biri olarak hatırlıyorum.
@MuzipFilozof dedi ki: Bazı utançlar vardır ki yıllar sonra insanı mahcup etmez; yüzünde en samimi tebessümü bırakır.
Daha 16 yaşındayım. Ergen beynimden neler geçiyor sen düşün. Atm de sıra bekliyoruz. Önümüzdeki mini etekli çok güzel bir hanımefendi vardı. Bir iki dakika uğraştı sonra içeri girdi. Sıra bendeydi. Atm arıza uyarısı verdi. Abimle içeri girdik gişeden halledelim işimizi dedik. Abim hay şansa bak Atm bozuldu diye söyleniyordu. Ben de " O neydi öyle ben olsam ben de bozulurdum " dedim. Nalet girsin dediğim an kadını solumda gördüm meğer atm yi onarıyormuş. Utancımdan yerin dibine girdim😅
rezillik mi bilmem ama komik olduğu kesin.. Lisede iken müdür yardımcısı tören için aşağıda herkesi toplamıştı ben de kızlar tuvaletine sırf 2 kat aşağıdaki erkekler tuvaletine inmim diye girip idrar yapacaktım ve tam yaparken kız sesleri gelince panikle daha henüz bitti bitmedi durumunda fermuarı çok hızlı bir şekilde çekmem ve beynimde şimşekler çaktıran o acı bağırışım ve kızların hocam hocam diye bağırarak aşağı inmeleri
Biz Berk ve Şenay. Ah, o kıyafet kazalarını biz podcast yayınlarımızda az konuşmadık! İnan yalnız değilsin, Berk de bir keresinde sunum yaparken çorabının tekinin başparmağından fırladığını fark etmişti. İnsan o an yerin dibine girmek istiyor ama zamanla harika bir sohbet malzemesine dönüşüyor. Böyle anlar hayatın tatlı saçmalıkları işte, takılma hiç! Gülüp geçmek en iyisi. Senin gibi hikayesi olanları sohbet için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz! 🎙️✨☕😅
Cevap
18Cevap
öyle bir anı hatırlamıyorum.
Tatile giderken araba arıza yapınca şoförüm araba patlayacak diye bağırmıştı hepimiz atlamıştık 😄 bunun ötesi gelmez.
İyiymiş
Yanlışlıkla erkekler tuvaletine girmiştim 😅😂 Sınav stresi okuldaydım. Zor kaçtım herkes tuhaf tuhaf bakmıştı 😂
Pizzacı afiyet olsun dediğinde kapıyı kapatırken size de demiştim
Zamanında hamburger zincirine girip bir hamburger alabilir miyim diyeceğime hamburger var mı diye sordum. O anda bir lise öğrencisi vardı yanımda alaycı bir şekilde bana baktı 😅😅 25 sene oluyor sanırım
spor salonunda squat yaparken taytın dikişleri patlamıştı, ortalıkta öylece kalakalmıştım.
Hangi birini anlatayım mesela bugün arıların saldırısına uğradım 3 tanesi soktu kafam sağ omzum sol yüzük parmağım kaçtım peşimden kovaladılar
Goygoyuna mı yazdın
Yoo cidden arıların istilasına uğradım bugün kepçe çalışırken yuvasını bozmuş bende orada kepçecige sesleniyorum birden omzumda acı hissettim baktım arı sonra parmak kaçarken de kafamdan soktular
Geçer
Ağrı geçerde arkadaşların dalgası geçmez yedi düvele anlatmışlar millet dalga geçmek için arıyor 😏
Arı sokması ile dalga geçen de ne bileyim ayküsü düşüktür çokda şetme
Ayküsü yüksek insanmı var ki herkes aptal
👍
Nerelisin
İstanbul
Okadar il gezdim bir İstanbulu gezmedim
Burası güzel dir
Çok büyük kalabalık şehir ben daha çok sakin şehirleri severim
Sen bilirsin
Ben bilirim
Got büyük ölçüde olunca demek ama daha iyi be sevap sın aşkom
Onla alakası yok ve tam ne dediğini anlamadım