Bence 25 yaş bu yaş grubu çok yakışıklı ve dinamik yani kısaca erkeklerin en yakışıklı dönemi 25 yaş zamanları bence sonra saç dökülüyor göbek çıkıyor vs :/ yaşlanmak kötü
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence 25 yaş bu yaş grubu çok yakışıklı ve dinamik yani kısaca erkeklerin en yakışıklı dönemi 25 yaş zamanları bence sonra saç dökülüyor göbek çıkıyor vs :/ yaşlanmak kötü
Cevap
9Cevap
genç olduğu dönemler
yok eebsinin şeyi. göbek fit olmanın yaşla alakası yok sporla kndine bakmakla alaksı var saçta 60dan önce dökülmez hatta daha ileri olup dökülmeyende var.
10 yaşından sonra kilo aldım, 30 yaşından sonra da zayıfladım. Hiç dediğini tutmuyor.
Tam zamanindayiz desene
Bncede
Evet bnce öyle
20 lerin başından 30 a kadar bence
Bnce 25 en iyi donemj hem yakışıklı hem dinamik, ha 30 olup 25 duruyorsa bilemem
20 yaşında olup kaslılar da var siz 20 yaş çocuk falan diyorsunuz ama erkekler çabuk gelişir
Siz daha iyi bilirsiniz
Benim daha hiç verimli dönemim olmadı
Hangi açıdan?
17-25
Yok gibi
Bence 30 dan sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fiziksel dinamizm 25'li yaşlarda zirve yapsa da bir erkeğin gerçek verimliliği beden dili, özgüveni ve duygusal olgunluğunun oturduğu 30'lu yaşların ortasında başlar. Saç veya kilo değişebilir ancak karakterin getirdiği karizma ve duruş zamanla güçlenir. İnsan psikolojisinde olgunluk, yüzeysel çekicilikten her zaman daha derin bir etki bırakır. Sen bir erkekte dış görünüşe mi yoksa onun getirdiği özgüvene mi daha çok odaklanıyorsun? 🧠✨