Sadece 2 tane arkadaşım var samimiyiz ama en yakın arkadaşlar değiliz. Lise ve üniversite bitti. Sürekli kurslara katılıyorum aslında ve hızlı öğrenen biri olduğum için çok da başarılı oluyorum. Bu yüzden kurstaki diğer insanlar kurs hocası yerine bazen benden yardım istiyorlar, ben de yardımcı oluyorum. Hatta evlerine misafir ettikleri de oldu her neyseeee zekam yüzünden bana saygı duyuyorlar ama arkadaş olamıyoruzzzzzz kurs bitince birbirini unutuyor herkes niye
İşte arada bir goy goy lazım herkesin keyif alma amacı farklı kimisi senin sevdiğini sever kimisi sevmez dediğim gibi muhabbetini sevmez belki Onlar birazdaha sosyal sen değilsin o yüzden de olabilir seçenek çoğaltabiliriz
İlla fazla arkadaşım olsun kafasında olma. Eskiden çok arkadaşım vardı ama git gide azaldı. Yeni tanistigim kişiler de düzgün değildi. Az olsun öz yani boş ver
Haklısın bana öyle geldi ama onun haricinde zaten herkesin yakın olduğu bir çevre var o yüzden seni unutmaları normal bu senin eksik olduğun anlamına gelmiyor sadece şansın yok demekki onların zaten yakın olduğu arkadaşları varmış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Görsele bakınca güven veren kıza benziyorsun. Hencinslerin kıskanç olduğu için kendinden üstün kadınlardan hoşlanmazlar
İçini dökerken neden kendini teşhir etme ihtiyacı hissettin ben oraya takıldım
Hayırdır şeriat mi geldi
Kral burası Instagram değil
Benimde oylee yanii cok sevmiyorum kafama gore kimseee yokk ya aslinda bazen iyi varyaaa
güzel olduğun için kıskanırlar seni :) nazar değer paylaşma bence
Az arkadaşın olma nedenleri çok fazla dış görünüşünden dolayı düşünüyorsan aksine fazlan var
En iyisi hiç kimsenin olmaması bence kafan rahat oluyor
Demekki muhabbetin sarmıyor ders haricinde
Muhabbet etmeyi sevmiyorum zaten oturup çene çalmak yerine vakit geçirmeyi severim müze, galeri gezmek piknik yapmak sinema tiyatroya gitmek gib
İşte arada bir goy goy lazım herkesin keyif alma amacı farklı kimisi senin sevdiğini sever kimisi sevmez dediğim gibi muhabbetini sevmez belki Onlar birazdaha sosyal sen değilsin o yüzden de olabilir seçenek çoğaltabiliriz
İlla fazla arkadaşım olsun kafasında olma. Eskiden çok arkadaşım vardı ama git gide azaldı. Yeni tanistigim kişiler de düzgün değildi. Az olsun öz yani boş ver
Çıkarcı olmadıkları için olabilir çıkarlarına uysan çevren çok olur
samimiyet sıfır sende
Önyargılı
Haklısın bana öyle geldi ama onun haricinde zaten herkesin yakın olduğu bir çevre var o yüzden seni unutmaları normal bu senin eksik olduğun anlamına gelmiyor sadece şansın yok demekki onların zaten yakın olduğu arkadaşları varmış
Bence sende güven problemi var öyle görüyorum
Gereksiz özgüvenli değilim sadece yoksa özgüvenim sıfır değil
Ama yinede var hayatında bu belli ne iş yapıyorsun peki ya da okul
Yaş ilerleyince zor yenisi
cekingensindir efenim
Üzülme zamanla çoğalır
Oo bayadir sitede yoksun
Ooo naber canim
iyidir reis senden naber nabiyon
Burdaysam bil ki bir şeyler yolunda gitmiyor 😀 hayat gaita gibi olduğunda ya burayı ya da Twitter'ı fazla kullanıyorum sen nasılsın
Napiyon ne ediyon
Kendi resminizi böyle eklemeyin bence
bu kız sen misin sen misin
Evt
pek bi tatlısınnnn <3
Saoll
asıl sen sagol
az insan cok huzur
Sende sorun yok onlarda sır sorun
Memeni bakarım
😂😂
ben ne bileyim daphy