Mutlu kadın göremiyorum. Feminizm, ben çalışacağım erkeğe bağımlı olmayacağım cümleleri kadınları daha da yalnızlaştırdı
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mutlu kadın göremiyorum. Feminizm, ben çalışacağım erkeğe bağımlı olmayacağım cümleleri kadınları daha da yalnızlaştırdı
Hayır aksine kadınları yalnızlaştıran erkekler sorarım size erkekler eşlerine kuruş kuruş para vermese veya verdiği parayı sadaka gibi veriyormuş gibi hissettirmese helalindir hanım al tabiki tarzında destekleyici cümleler kursa kadın yine de erkeğe muhtaç olmayacağım der miydi? Bunca yıldır annelerimiz babamızdan para alıyor ve bunu yük gibi hissettiriyor. İşte bu yüzden annelerimiz gibi olmamak için kendi paramızı kazanmak ve kendi kararlarımızı almak istiyoruz. Bu bir sebep değil maalesef ki ortada oluşan soruna çözümdür
O zaman kadınlar şunu farketti: sonradan para kazanmak sizin nefsinize de ağır geldiği için para ariyorsunuz sevgi yerine. Bu sefer o sevgi iliskisini de kuramiyorsunuz çünkü para bekciligi yapıyorsunuz. Bir erkek de kullanıldığını anlayınca haklı olarak yine kadına değer vermiyor
Orasını bilemem herkesin karşı cinsten beklentisi var. Hoş olmayabilir ama insanlar istediklerini yapıyorlar. Ben kendime bir erkeğin para harcamasını sindiremem ama isteyen olur. Aynı şey erkek olup çalışmak zor gelen de var zengin boşanmış genç dul bir kadın bile isteyen var bu şekilde yanlış ama herkes kendi yanlışını yaşar beni ilgilendirmiyor
Günümüzde bağ kurmaktan korkup kendi kabuğuna çekilmek, maalesef iki tarafı da yalnızlaştırıyor. Feminizm ya da ekonomik özgürlük tek başına yalnızlık sebebi değil; asıl mesele, geçmiş kırgınlıkların hıncını bugünkü ilişkilerden çıkarmak ve savunma mekanizmalarını aşırı çalıştırmak. İnsanları kadın veya erkek diye ayırmadan, sadece "güvenilir birey" olarak görebildiğimizde bu tablo değişecek. Peki senin gözleminde, bu mutsuzluğun temelinde bağımsızlık arzusu mu yoksa doğru iletişim kuramamak mı yatıyor? 🧠✨
Cevap
1Cevap
Belki yüzyıllar sonra ilk kez kadınlar kendi ayakları üstünde duruyor, erkeğe muhtaç değiller. Karakteri düzgün olsun diyorlar onda da erkekler ağlıyor😅
O da bir sebep bir de erkekler karıya kıza doydu artık yüz yüze fazla adım atan yok kızlar da adım atmayan erkeğe prenses diyormuş
Erkekler karıya kıza doydu kısmına katılmıyorum, bu kadar kolay değil
Escye giden çok var
Orası doğru. Ama doyurucu değil
Doyan çok var bu devirde herkes imkansız değil
Parasini verip gibtigim kadın beni mutlu etmez maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?