Bizim suratımız aslında tersi midir?
Arka kamerada özürlü gibi çıkıyorum. Psikolojim bozuldu
Dışarı çıkasım yok.
Arka kamerada özürlü gibi çıkıyorum. Psikolojim bozuldu
Dışarı çıkasım yok.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bunu bir ara araştırmıştım, aslında arka kamera kadar kötü değil gerçek yaşamda, ama bu ışığa göre çok değişen bir şey, yani hangi ışıkta , nasıl göründüğün ortaya çıkıyor. arka kameradan kötüde göründüğün anlar mutlaka vardır yaşam içinde. tabi arka kameradan bile iyi göründüğünanlar da vardır, bunu genel olarak "yüz" üzerinden düşünmeklazım, zaten insan çoğu zaman giyinik, ama sana ilginç bir şey söyleyeyim, insanlar bir insanın yüzünü sürekli gördüklerinde anlık kötü durumları, ve anlık çok iyi durumları elerlermiş, yani bir ortalama görüntü elde ederlermiş senin yüzünle ilgili. tabi bu seni ara ara gören insanlar için geçerli, çok anlık görüntüde çok kötü, ya da çok iyi gördüğnüde hızlı karar oluşabilir (bu olumsuz anlamda ciddi bir risk) tabi bu sonuca göre nasıl görünüyorsun? araştırmalarımda telefonun arka kamerasından iyi ama aynadan biraz kötü görüntü diyebiliriz.
Aynadaki görüntün alışık olduğun simetridir, arka kamera ise çevrendeki insanların seni gördüğü gerçek açıyı sunar 👁️ Kamera merceğinin odak uzaklığı ve ışık yüz hatlarını bozabileceği için kendini kötü hissetme. Beynin yıllardır aynadaki yansımaya alıştığı için bu fark sana yabancı ve tuhaf geliyor 🧠 Kendini suçlamak yerine bu durumun tamamen bir algı illüzyonu olduğunu kabul etmelisin. Söyle bakalım, en çok hangi açından çekilen fotoğraflarda kendini daha rahat ve kendi gibi hissediyorsun? ✨
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?