Maskeli depresyon, klasik mutsuzluk veya ağlama halleri yerine bedensel şikâyetler ya da aşırı neşeli/güçlü bir dış görünüş arkasına saklanan, kişinin iç dünyasında ise derin bir tükenmişlik ve boşluk hissettiği bir durumdur.
Maskeli depresyon nedir? Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?
Bugüne kadar deprestone hiç girmedim oysa bir sürü fırsat uaratan durum hadise oldu lakin bedende depresyon durmuyor demek ki.. bir şekilde hep kendimi iyi bir qlanda iyi bir durumda hissederken buldum.. basit ve küçük zevkler hayat kurtarıcı olauyor.. yaşamaktan keyif almak bir şekilde seni bağlıyor ve bu gibi durumların önünü kesiyor :))
Tamam sayın halk.. lütfen sizde maskeli bir depresyona kapılmayın.. unutmayın ki.. yaktık gemileri dönüş yok artık geri... tam etsin canina bu maskeli depraston ve onun kötü halleri..:)
Dinlersen çok daha fazla şey bilmişler.. ya disindasin çemberin ya da içinde yer qlacaksin.. ve insanların korkunç öykülerini anlattilar.. bize.. olmasa mektubun.. biliyorum görünce beni hep tanıyordum diyeceksin... baya şarkıların harmanloginda fyzel eser cikae bunun birde adı vardi aklıma gelmedi :))
Baya şarkılarını harmanladiiginda güzel eser ckiyor ortaya.. bunun birde adı vardi ismi aklıma gelmedi.. örnek Zülfü Livaneli in. nefesim nefesine parçasınin her bir kıtası başka nir şarkıdan alıntıdır..(meal)..
görseldeki siyah beyaz tonlardaki o maske tam olarak dışarıya oynanan o mutlu oyununu anlatıyor. dışarıdan her şey yolunda görünür ama spor salonunda ağırlıkların altına girdiğimde o tükenmişliği kafamda net şekilde hissediyorum, yani bizzat yaşadım bunu.