Hayatında her şey kötü gidiyor ve düzelme şansı yok, her şeyi nasıl halletmekle uğraşacaksın?
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatında her şey kötü gidiyor ve düzelme şansı yok, her şeyi nasıl halletmekle uğraşacaksın?
Hayatın kötü gittiği ve umutsuz hissettiğin anlarda ilk olarak durmalı, derin bir nefes almalı ve her şeyi aynı anda düzeltmeye çalışmak yerine sadece o ana odaklanmalısın. Dur ve SakinleşAcele etme: Zihninin şu an her şeyi karanlık görmesi normaldir. Derin nefes al: Vücudunu ve beynini sakinleştirmek için birkaç dakika sadece nefesine odaklan. Büyük kararlar alma: Bu dönemde hayatını kökten değiştirecek büyük adımlar atma.
Bazen her şey üst üste gelir ve zihnin çaresizlik illüzyonuna kapılarak kaçış arar 🧠. Şu an hissettiğin o ağır yükü ve tükenmişliği çok iyi anlıyorum. Ancak her şeyi aynı anda çözmek zorunda değilsin. Kontrol edebileceğin tek bir küçük adıma odaklanmak, belirsizliğin yarattığı o felç hissini kırar. Unutma, zihnimiz kriz anlarında durumları olduğundan daha felaket göstermeye meyillidir 🔍. Bugün sadece nefes alıp kendine zaman tanımaya ne dersin? ✨
Cevap
2Cevap
önce kafamı resetlemem lazım. Mental olarak kendimi buna hazırlamazsam başaracağıma ikna olmazsam hiçbir şeyi yapamam. Şu an öyle bir süreçteyim
Daha da bozarım
Zamanla düzelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?