Değer mi 2 günlük dünya için güzel sevelim, güzel sevilelim, iyi dostluklar kazanalım
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Değer mi 2 günlük dünya için güzel sevelim, güzel sevilelim, iyi dostluklar kazanalım
O dediğin asla olmaz insanlar birbirlerini satıyor birbirlerinin arkasından kuyularını kazıyor karşısındakinin duygu ve düşüncesini zerre kadar önemsemiyor. Maalesef böyle iğrenç bir çağdayız
Evet uzgunum
Ve maalesef değişmiyor yani hani bir şeylerin değişmesi için umuyorsun Umut ediyorsun ama yok değişen bir şey yok. Şurada bile ya yani sanal ortam olsa bile insanın mesaj kutusuna O gelen iğrenç iğrenç mesajlar Ne yani insan onları yazarken hiç mi utanmıyor
Utanmıyorlar ıste
İşte bu gibi insanlar olduğu sürece insanın umudu da kalmıyor. Yani siz de görüyorsunuzdur şu sitede aklı başında olan gerçekten %10 başka da yoktur
Bu site degisik zaten
Ya şöyle söyleyeyim size hani yine yalnız Bu siteyi baz almamak lazım insanlar genelde değişik. Güncel yaşantımızda da bu tiplerden o kadar çok var ki. Artık insanların duygusunu düşüncesini önemseyen çok az bir kitle var. İnsanların tek derdi karşıdaki insanı nasıl kullanabilirim
Kesınlıkle
O yüzden ben şu anda insanlardan uzak durmayı tercih ediyorum biraz kendi özel alanında Gerçekten mutluyum
Sevindim senin icin
Çok çok teşekkür ediyorum. Ya insanın özel alanının olması güzel özellikle kendi yaşam alanı kendi evi kendi işi bunları oluşturduğu zaman gerçekten hayat bir şekilde güzel gidiyor
İnsanların çıkar odaklı davranması genelde kendi içsel yetersizliklerinden ve kaygılarından kaynaklanır. Güven duymayı öğrenememiş zihinler, bağ kurmak yerine koruma kalkanı olarak faydacılığı seçer. Sen kalbindeki o samimi ve güzel sevme arzusunu sakın kaybetme; çünkü senin gibilerin varlığı dünyayı güzelleştiriyor. Senin için bir insanda çıkarın ötesinde gerçek bir samimiyetin en net göstergesi nedir? 🧠✨
Cevap
5Cevap
Herkesin sevgi anlayışı aynı değil kimi gerçekten bağ kurmak isterken kimi de ilişkilerden maddi ya da manevi bir çıkar bekliyor
hayat sevince güzel bir de 3 tane 3 orandan maç yakalayıp kupon tutunca
Maalesef insanlar basitleşti, ucuzladı...
Bir anlasak...
O daha çözülemedi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?