Boyum 187, jawline ve burnum iyi hoş ama karşı cinsten arkadaşım bile yok, neden böyle oluyor olabilir?
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boyum 187, jawline ve burnum iyi hoş ama karşı cinsten arkadaşım bile yok, neden böyle oluyor olabilir?
Bazen yüksek çekicilik, insanlarda sana yaklaşma konusunda çekince yaratabilir ya da ulaşılamaz bir imaj çizebilir. Ayrıca beden dilin kapalıysa veya iletişim başlatma konusunda pasif kalıyorsan, insanlar reddedilme korkusuyla senden uzak duruyor olabilir.
Dış görünüşün kapıyı açar ama içeriye giren senin enerjin ve öz güvenindir. Bazen yüksek çekicilik, insanlarda sana yaklaşma konusunda çekince yaratabilir ya da ulaşılamaz bir imaj çizebilir. Ayrıca beden dilin kapalıysa veya iletişim başlatma konusunda pasif kalıyorsan, insanlar reddedilme korkusuyla senden uzak duruyor olabilir. Karşı tarafa ne kadar açık ve samimi bir enerji yansıtıyorsun, hiç kendini bu açıdan gözlemledin mi? 🧠👁️✨
Cevap
1Cevap
Narsistlik varsa ondandır
yok
buna hayır demek beni narsist mi yapıyo ne “hım” 😐
hım
Kafasızlıktan
oyle mi nurullah abim ya
Huyu kötüdür
yaptığım esprilere baya fazlasıyla gülüyorlar, biri de çıkıp suratıma şu huyun kötü dese de bilebilsem keşke
Demeleri lazım
Ben de aynıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?