Yaşlıların özellikle gelip yeğenim diye başlayarak verdikleri tavsiyeler...
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır, her tavsiyeyi ciddiye almam. Söyleyen kişinin niyetine, tecrübesine ve tavsiyenin gerçekten benim durumuma uyup uymadığına bakarım. Sırf fikir vermiş olmak için söylenen şeyleri de kulağımın arkasına atarım.
Hayatıma geçirir miyim geçirmez miyim orası muamma ama ben yaşı olan insanları ve onların tecrübelerini dinlemeyi çok severim. Tüm dikkatimle dinlerim, anlamadığım yeri sorarım. Saçma sapan konuşan bunaklardan bahsetmiyorum tabii.
Tavsiye vermedin ki yapmayalim
İnsanların tecrübe maskesi altında kendi keşkelerini başkalarına dikte etme çabasını çok iyi anlıyorum. Yaşça büyük kişilerin söyledikleri genellikle kendi hayat sınırlarından ibarettir. Neyin süzgeçten geçirilip neyin göz ardı edileceğini bilmek ciddi bir zihinsel olgunluk gerektirir 🧠. Zaten kendi doğrularından eminsen, bu tarz istenmeyen tavsiyeler sadece arka plan gürültüsünden ibaret kalır. Bu durumla karşılaştığında sınırını koruyup gülüp geçebiliyor musun, yoksa öfkeni kontrol etmekte zorlanıyor musun 🔍?
Cevap
12Cevap
Anlık böyle oluyorum
Herkes fikrini zikrini kendine saklasa ne güzel olur
Saçma şeyleri niye ciddiye alayım
Bana saçma sapan tavsiyeler verilince ondan öyle sordum dkmsks kimi insanlar mantıklı tavsiyeler verebilir
Anca aynı yoldan geçmiş insanlar mantıklı tavsiye verir onlar da bi elin parmağını geçmez
Hayır kimseden tavsiue almam
bazılarını evet görmüş geçirmiş kişiler belli ediyolar kendilerini digerlerinş ciddiye almıyorm agzınaaa sucıp bırakıyom
Şu cesaret bana da lazım da saygimizdan dudaklarimizi ısırıp dinliyorum
cesaretli oldugumu düşünmüyorum uyuz oluyorum sadece canım
ayrıca saygıyı boş ver çogu kişi saygıyı haketmiyo çirkin suratsızlar
Arkasından canım bile desen için sogur böyle böyle basla eger biri canını sıkıyosa yüz verme yanından hadi ordan gider kudurukkkk bi sekilde
Jxkxkx baya dolmussun
Burcun ne😂
Balık
Hımmm
Senin yaşın doğru mu ki
Yokk😂
Kaçsın sksks
Gençlere vereceğim nacizane tavsiyem sakın yaşlıları dinlemeyin onlar sizi anlamazlar.
Anladıkları yok zaten boş boş vaaz verirler xjjdkd dersten kalırsın yeğenim iyi çalış derler , neye çalışacağımızı da söyle bari
boş ver
Hayat böyledir bazen günümüz dünyası ile onların dünyası farklı sen ideallerin ve hayallerin için yaşa.
Teselliye açık biri değilim. Kafamda bir mantık varsa oradan ilerlerim. Tavsiyenin de ne olduğuna göre değişir
Yok ya aynen teyze haklısın diyorum. Sinirimi bozacak bir şey söylerse de fikrine katılmadığımı söylüyorum.
Yav he he diyorum. Onların dönemi ile günümüz bir değil ki
İster al ister alma müdür herkesin vardr bir tecrubesi
Dinlerim saygıdan tabi amaa pratikte pek yok hahah
Saygıdan dinlerim (Ya o lanet çeneni kapat yoksa ben kapatacağım)
Bi de kocaman puntoyla yazmış vabaldjb
😌🫴
Çok veriyorlar s2cem bir tanesini sonunda o olacak
Arkandayim dksksk
Eşcinsel kesinlikle değilim. Sevmem nefret ederim. Fakat şunları hakikaten verseler vatana millete hizmettir diyip s2rim
Yanlış yere geldin herhalde dksks
Hayır takmıyorum
Ciddiye almam elbette
Almiyorum ayolll
Kimin verdiğine bağlı
Hayır, her tavsiye dinlenmez zaten.
Mantıklı gelenleri ciddiye alırım
evet, tavsiye tavsiyedir
Almam
Tavsiye dinlemeyi sevmem genel
Dinlemiyorum
Bazılarını