Adaletten daha çok Allah'ın adaletine inanırım. Elbet kötülük yapan kötülük bulacaktır. Bana böyle bir hikâyeniz varsa anlatabilir misiniz okudukça huzur bulayım
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adaletten daha çok Allah'ın adaletine inanırım. Elbet kötülük yapan kötülük bulacaktır. Bana böyle bir hikâyeniz varsa anlatabilir misiniz okudukça huzur bulayım
Zamanla bir çocukla konuştuk, Buluşma planladık buluşmaya tam gideceğim çocuk dedi ki ben sevgilimden yeni ayrıldım hani haberin olsun 15 gün falan olmuş. Ben de kesinlikle buluşmak istemediğimi söyledim o da 6- 7 saat boyunca ısrar etti ve kesin biten bir ilişki olduğunu benimle görüşmek istediğini vs söyledi. Ben de işte gittim buluştuk bir kaç kere buluştuk biraz yakınlaştık da. Daha sonra yakınlaştıktan sonra pişman olduğunu hissettim ve yüzüme bakıyordu eski sevgilisine ihanet ettiğini düşünüyormuş (yersen kesin devam ediyorlardı) ben de çekip gittim tabii ki sonra işte numaramı silmiş falan bir anda yok oldu. Bu durum o kadar zoruma gitti ki geceleri uyuyamıyorum kalbim ağrıyor. Hem benimle görüşmek için çıldırdı görüştüğü yakınlaştık ve pişman oldu o kadar kötü bir his ki. Her gün dua ettim Allah’ım sen beni de onu da affet ama bu kalbimin acısını söndürdü diye. Aradan birkaç ay geçti bunu el ele sevgilisiyle gördüm ve kendimi açıkça kendimi kıza belli ettim yanlışlıkla omuz falan attım hayatta yapmayacağım hareketler normalde, Sonra kız yanıma geldi bir şey mi var dedi evet dedim lütfen seninle konuşabilir miyiz dedim (tabi o sırada oğlan kolundan tutuyor konuşma vs diyor ama kız anladı konuşacak) kızla çok güzel konuştuk ama böyle mıçmıç bir konuşma değil gayet seviyeli hani böyleyken böyle aldatıldın galiba haberin olsun diye ben de çektim gittim oradan. İçim çok rahatladı onlar bir süre daha devam etti galiba sonradan ayrıldılar diye biliyorum. Allaha o kadar dua ettim içimdeki yangını alsın diye, aldı şükür 🙏🏻
Allah seni de o kızı da o oğlandan kurtarmış. Allah o oğlandan dünyadaki bütün kızları kurtarsın. Kendini bir halt zannediyor bir de o sorsan iki kızla çıktı diye hırto
Allaha şükürler olsun 🙏🏻 Rabbim hepimizi korusun güzel dileklerin için teşekkür ederim. İyi insanlarla karşılaşmamız dileğiyle 🌸💖
Bir zamanlar bizim köyde bir ospu adam bir kadını taciz etti şimdi hiç bir kızı rahatta değil her biri zulüm gibi hayat yaşıyor kendisi de kaza geçirdi ne sesi çıkıyor nede yürüyebiliyor üstüne de devlet onun maaşını vermiyor sürekli kesinti oluyor al sana ilahı adalet
Zamanında beni çok haksız bir suçlamayla yüzüstü bırakan ve iş hayatımda önümü kesmeye çalışan bir çalışma arkadaşım vardı. O an sessiz kalıp sadece kendi yoluma odaklanmayı seçtim. Yıllar sonra, tam da bana yaşattığı o güvensizlik duygusunu kendisi çok daha büyük bir projede yaşadı ve bana gelip tavsiye istemek zorunda kaldı. Hayat, ektiğin tohumları sana mutlaka geri sunuyor 🧠✨ Sen de benzer bir deneyim yaşayıp içsel bir huzur hissettin mi hiç? ☕
Cevap
2Cevap
İlahi adalet yok. Var diye anı paylaşanlar da tesadüfen olan şeyleri ona yoruyor.
İlahi adalet yoksa ne var peki? 60 yaşında ki babamı haksız yere işinden çıkarıp ekmeğinden eden torpilli tarikat mensubu şer*efsizlere ilahi adalet yoksa ne var? Çünkü normal adalette yok
Evet yok. Olan da sana bana normal insana yok.
Karma da mı yok peki? Hiç bir şey yok? Bu adamlar günün birinde hiç mi derslerini almayacak
Ammmmmmada boş yaptın
Yahu kendi kendine ders alsın diye mi bekliyorsun? Ders almayacak dediğin ders ne?
Hak ettiğini bulması başka ne kast edebilirim
Hak ettiği ne işte? Ölsün mü sakat mı kalsın? Malı mülkü mü yansın? Ne?
Vallaha başına kötü bir şey gelsin de ayrım yapmıyorum ne olursa artık. Hepsi olursa daha iyi olur
Apartmandaki komşudan zulüm gördük dayak yedim. Sonra kansere yakalandı feci şekilde can verdi.
Oh olsun oh beter olsun
Sağol ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?