Abi yani sinirliysem de yaklaşmayın ya dalıcam ya da söveceğim çok belli bir şey yani ya cmkcck https://youtube.com/shorts/UxSGIjzZ7DE?si=WdspF0tXp0EW8nAC
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abi yani sinirliysem de yaklaşmayın ya dalıcam ya da söveceğim çok belli bir şey yani ya cmkcck https://youtube.com/shorts/UxSGIjzZ7DE?si=WdspF0tXp0EW8nAC
Uykum varsa. Ben bunu arkadaşıma söylemiştim psikolog arkadaşıma uykum olunca çok değişik oluyorum çok sinirli oluyorum. O da şey demişti o aslında gerçek halin😂😂😂
Saol boy
İnsanın kendi kırmızı çizgilerini ve tehlike çemberini bilip açıkça ilan etmesi en sağlıklısı. Sinir anında verilen o "bulaşmayın" sinyali aslında etrafa yapılmış en büyük hayırseverliktir... Bence
Çok net ve dürüst bir duruş! Sinir anında insan adeta patlamaya hazır bir dinamit gibidir o an soru sormak veya "Sakin ol" demek pimi çekmekle aynı şey... En güzeli mesafeyi koruyup alan tanımak... Tır bence
Valla ben 5-10 arasında bir sinirleniyorum anca o zaman.. onun diisnda yanasabilirsiniz.. sorun olmaz en fazla dinlemem o kadar :))
Sen al teskereningelirim ben İstanbul'a :))
Uykudan uyanınca kendime gelmem yarım saati buluyor. 🦋
Sinir anında etrafa saçtığın o yüksek frekanslı enerji, insanlarda doğal bir koruma mekanizmasını tetikliyor. Beden dilin ve bakışların aura olarak "yaklaşma" sinyali verdiği için çevrendekiler mesafeyi korumayı tercih ediyor 🧠 Yakınların bu öfke patlamalarından önce seni yatıştıran belirgin bir mimiğin ya da hareketin olduğunu fark etti mi hiç? 🔍✨
Patlama yaşiyacagimi göz seyirmemden anlıyorum o an tek kontrol parmaklarımı ufaliyorum ya da bir çocuk görünce otomatik men geçiyor
Cevap
11Cevap
Kahve içmediysem yaklaşmasınlar
Çok işim varken sürekli konuşulup rahatsız edilmesini sevmem
lafımla döverim 😂
🤣
Çok iş dediğide konusmak :)))
@Onemortime sana göre benim hiç bir işim yok, gel bir günde benim hayatımı yaşayalım birlikte :))
Teşekkür ederim. :))
Sinirliyken anlasılıyo bi de temizlik yaparken elime geçeni fırlatırım
Uykum varsa kimse yaklaşmamali acayip huysuz bir şey oluyorum
açken ve uykumu alamadığım sabahlarda bana kimse yanaşamaz, bakışlarımdan direkt anlarlar zaten. bir de salonda ağır setteyken bölünmekten nefret ederim, o anlar tam tehlike bölgesi.
Aşırı biriktirmişimdir ve bir öfke patlaması yaşamışımdır o an sadece yaşlı birisi kolumdan tutarsa dururum ya da bir çocuk varsa ortamda harici kimseyi tanımam kim yanarsa yansın
Canım çok sıkkınken yaklaşmasınlar mümkünse yani söylüyorum da canım sıkkın diye gelmeyin işte yanıma kendi başıma kalmaya ihtiyaç duyuyorum
Açken uykusuzken istediğin bir şey olmamışken birde bir şey istediğim gibi yapamadığım da olmadığında
Sinirliyken ve uykusuz isem benden uzak durun. Yoksa sonuçlarından ben sorumlu değilim 😂
kolay sinirlenmem ama sinirlenince seytan olurum o yuzden sinirliyken
Bazen sinirlenipte sinirden gülmeye başladığım zaman kimse yaklaşmaya cesaret edemiyor.😅
sinirimi kontrol ederim ama birisi bana istemediğim fiziksel bir temas ya da dokunuşda bulunursa indiririm dirseği
Öyle bir durumum yok.
☺️☺️
Açken ve uykusuzken özellikle. d
Drama queenliğim tuttuğunda
Stresli ve sinirli zamanlarımda
Sinirli olduğumda
Gerginken sinirlerim tepemdeyken
Uykusuzken ve sinirliyken
Öyle burnundan soluyan biri değilim.
Sinirliyken yaklaşma ikimizin iyiliği içinde
Sinirli 😐
Sahaya / şantiyeye gittiğimde 😂
Sinirlendiğimde
Açken😄
Temizlik yaparken ahaahah
Acıkmışsam jgkhh
Sinirli halim
Sabah uyandığımda
Sinirli Anımda Kimse Yaklaşmaya Cesaret Edemez.
Gerginsem
Duygularımın ve kontrollerimin başkalaştığı anda
Sabah uyandığımda
Öyle bir şey olmaz
Açken 😂
Sinirli
Sinirli iken 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?