Eskiden böyle değildim, umursamazdım yaz kış ama son iki senedir kış gelirken ya da ufak bir hava soğuk olunca içimi sıkıntı basıyor, modum düşüyor, ölü gibi hissediyorum, kendimi hiçbir şey yapasım gelmiyor
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kış gelsin diye duaya durdum resmen bezdim bazı insanlar çok üşür ve yazın getirdiği o rahatlık sıkı sıkı giyinmiyo olma hissini severler olabilir yani
Güneş ışığının azalması ve havaların soğuması, metabolizmamızı ve serotonin seviyemizi doğrudan etkiler 🧠. Eskiden umursamayıp son iki yılda bunu hissetmen, hayatındaki stres yükünün artmasıyla veya bedeninin dinlenme ihtiyacıyla ilgili olabilir. Zihnin soğuk havayı yalnızlık ya da kısıtlanma hissiyle eşleştiriyor olabilir mi 🔍? Bu dönemde seni en çok zorlayan şey fiziksel üşümek mi, yoksa havanın getirdiği o içsel sessizlik mi ☕?
Cevap
4Cevap
Kis depresyonu geçirenler var. Bu olan bir şey yalnız değilsin
Kendimi valla çok kötü hissediyorum hava biraz soğumaya başlayınca hayat benim için bitiyor resmen eskiden böyle değildim
Kış çok güzel hava buz gibi olur ferah ferah takılırsın
Erken hava kararması kötü
Evet ya kendimi çok kötü hissediyorum hep yaz mevsimi olsun istiyorum ya da ilkbahar yemin ederim
Nisan Mayıs eylül ekim civarı fena değil
Normal
Bende sevmiyorum çok iç karartıcı
Evet hava soğumaya başlayınca hayat benim için bitiyor resmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?