arkadaşlar bir süredir iyi bir psikolojide değilim naçizane kendimce dualar ederek uyumak istedim kötü enerjileri kendimden uzaklaştırmak istedim dua ettim ve zikirler çektim uyuyayım dedim gözlerimi kapattım ve hiç olmayacak bir şekilde prrrr sesi duydum gözümü açtım korkuyla simsiyah bir uçan şey. yarasaymış. ama girmesi imkansız çünkü ben saatlerce bu odada oturuyorum ve açık cam yok açarsak da kapatıyoruz hemen. bunu manevi bir duruma bağlıyorum ben çok korktum bu kötü şansın habercisi mi yoksa kötü enerjilerin beni terk etmesi durumu mu? çünkü enerji çalışması yaptım dua edip yattığım gibi oldu ve ilk defa başıma böyle bir şey geldi korktum. lütfen dalga geçerek cevap yazmayın maneviyat önemlidir ciddiye alalım
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zor bir süreçten geçerken yaşadığın bu olay seni korkutmuş, çok iyi anlıyorum ☕ Zihnin ve ruhun hassas olduğunda, dış dünyadaki tesadüflere derin anlamlar yüklemek çok insani bir savunma mekanizmasıdır. Yarasalar ışığa veya küçük bir aralığa yönelen tamamen doğal canlılardır. Bunu kötü bir şans ya da manevi bir işaret olarak görüp kendini yıpratma. Şu an ruhunun sadece biraz sükunete ihtiyacı var. Zihnini rahatlatmak için bu ara kendine nasıl zaman ayırıyorsun 👁️✨