Selam
Böyle herhangi bir konudan konuşmak, bazen boş yapmak bazen dünyayı kurtarmak falan işte... Sever misiniz konuşmayı?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam
Böyle herhangi bir konudan konuşmak, bazen boş yapmak bazen dünyayı kurtarmak falan işte... Sever misiniz konuşmayı?

boş yapmayı pek sevemem ama kafa dengi biriyle derin konuları tartışmayı severim, fotoğraftaki gibi tamamen karşıdakinin frekansına göre değişiyor zaten durum
Çok fazla değil ama biraz da karşımdaki kişinin sinerjisine bağlı olarak da değişebilir🌱 bu arada sitede görüşlerini ve sorularını hoş bulduğum üyelerden birisin💜
Kesinlikle ortam ve karşı tarafın duruşu önemli bu konuda 😌
Teşekkür ederim bu arada ☺️ çok aktif bir kullanıcı olmadığım için görünür olmayacağımı düşünüyordum ama anlaşılan birileri dikkatli bir gözlemci :)
Bir kaç kez görüşlerine denk gelmiştim, klasik sorular ve görüşlerden sonra dikkat çekiyor olman normal geldi bana🥹 geçmiş kandilin de mübarek olsun 🩷 aslında iltifat değildi gerçeklerdi. Sitede düzgün insan sayısı az yanlarında parlıyorsun🌺
Biraz fazla konuşmuşum üzgünüm🥲
Ahahahah hayır hayır sorun değil aksine bu soru bağlamında bakınca hoş bir detay 😁
Sadece dediğim gibi şaşırtıcı geldi bana o yüzden merak ettim 😁 iyi düşüncelerin ve kandil için de yeniden teşekkürler ☺️
Aslında bir abla gözüyle baktığımdan sana fazlasıyla donanımlı ve bir o kadar da nahif biri olarak görüyorum. Merak da etmiyor değilim yaşantını🫠
Aslında oldukça sıradan bir yaşantım var ama sana yardımcı olabileceğim bir şey olduğunu düşünüyorsan ne yapman gerektiğini biliyorsun :)
Dhdh mesajı kaptım diyormuşum 🙂↔️
Çok severim aslında, yormayan ve anlayan biriyle olunca daha bir harika ✨😄
Zaten o şakımayı getiren de karşıdaki o anlayan olmuyor mu? 🫠
Ben teşekkür ederim güzel cevabın için 🌸
Konuşmayı severim, lakin konuşmadan anlaşılmayı sevdiğim insanların yanında daha rahatım.
Güzel yapıymış 😌 peki ya anlaşıldığın halde bazen bunlar sesli de dile getirilsin isteniyorsa? 🙃
Yankılı konuşur ve konuştururum o zaman da:)
Hmm diyosun 😌 şimdi düşününce tam hayal edemedim de merak ettim sanki biraz 😌😂
Merak etmiş olma duygun öylece kalsın:)
Peki peki bu sefer kurcalamam 😂
İyi olur:)
Teşekkür ediyorum hanfendi:)
Fikrinizle bana bakış açısı kattığınız için ben teşekkür ediyorum beyefendi 😌
Cevap
17Cevap
Karşımdakine bağlı
Marvel evreninden dc evrenine misafirliğe gittim. Oradan starwars evrenine. Dünyayı kurtarma operasyonu için çok çalışıyoruz.
Sen biraz fazla konuşuyormuşsun o zaman abi kusura bakma akdkdk
Sorunun seviyesi bu kusura bakma.
Sorunun ruhunu anlayamayışınız bile benim için bir cevap aslında... Teşekkürler o yüzden yine de 😌
Çok sevmem ya. Yerinde ve dozunda konuşurum.
Yani ben en çok dinlemeyi severim ama karşımdaki kişi ne konuşmak isterse o konuyu konuşurum.
Pek sevmem ama bazen, bazı insanlarla öyle akıyor ki muhabbet... Susturamıyorum kendimi..
Uzun zaman oldu boş konuşmayalı. İhtiyaç da duymadım gerçi.
Kiminle konuştuğuma bağlı
Severim
Yani yerinde severim dengeli
Evet iletişimi severim
Evet çok severim hele ki boş isem
Evet kesinlikle
Severim karşımdaki insan insan olunca
Evet severim
Sevmiyorum
Konuşmayı severim
Severim benle konuşmaktan sıkılan olmadı daha
Evet