Benim uzun yıllardır en çok karsilastigim şey.. tarzdan dolayı :)). inançlı olmam çok yadirganir tarzından dolayı.. sasirilir.. bildiğim. sarkilar yadirganir. Roman oynamam yadirganir.. bir sürü şey var böyle :))
insanlar beni sogukkanli saniyor ama aslinda kafama taktigim seyleri fazlasiyla dusunuyorum. disaridan belli etmesem de icimde cok fazla sey yasiyorum.
Bazı insanlar beni buzdolabı gibi soğuk görüyorlar. Ancak gerçek anlamda beni tanıdıklarında ve sohbet ettiklerinde sıcakkanlı olduğumu söyleyenler oluyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim uzun yıllardır en çok karsilastigim şey.. tarzdan dolayı :)). inançlı olmam çok yadirganir tarzından dolayı.. sasirilir.. bildiğim. sarkilar yadirganir. Roman oynamam yadirganir.. bir sürü şey var böyle :))
insanlar beni sogukkanli saniyor ama aslinda kafama taktigim seyleri fazlasiyla dusunuyorum. disaridan belli etmesem de icimde cok fazla sey yasiyorum.
Benim hakkımdaki düşüncelerini yazarsa buradakiler, bir kaç yorumum çıkar gibi
Dışardan çok ciddi gözükürüm Pupg oynar leydi gaga dinlerim 😇
Bazı insanlar beni buzdolabı gibi soğuk görüyorlar. Ancak gerçek anlamda beni tanıdıklarında ve sohbet ettiklerinde sıcakkanlı olduğumu söyleyenler oluyor.
Dışarıdan olağanüstü sakin duruyormuşum, herkes öyle söylüyor. Ama aksine çok stresli bi insanım içimde shjsdk
bende diyorum neden bu kadar melankolik bir kız bu
Dinliyorum ama melankolik değilim. Aksine neşeli olduğum için bu duruma ihtimal verilmez ve garip gelir insanlara... Ve sorumun cevabı bu değildi...
tamam kızma gidiyorum
🙃🙃
nasılda sevindi :d kandırdım
sakin görünürüm ama aslında içimde bir gün beni bitirecek 1 öfke var
Yanlış bilinen ne var ki
İnsan değilim.