İnsanlar neden kardeşlerine şiddet uyguluyor? Neden böyle bir dürtü var? Ve bu neden normal bir şey olarak görülüyor
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vicdan sahibi hiç kimse kimseye şiddet uygulaması bu kardeşi de olsa arkadaşı da. Kardeşinin ne şiddet uygulayan insanların gerçekten psikolojik olarak sorunları olduğunu düşünüyor
Bende öyle düşünüyorum küçükken kardeşine şiddet uygulamış insanların psikolojisi iyi değil bence. Küçük yaşta neden kardeşine şiddet uygulama dürtüsü olur ki insanın
Aynen öyle yani dediğim gibi küçük yaşta aslında başlar vicdan Sevgi. Bazı insanlarda Gerçekten bu yok hani mesela derler ya ileride bu değişir O yüzden çok fazla ebeveynler kızmıyor İnan ki değişmiyor
Kardeşler arasındaki şiddet çoğunlukla ebeveyn ilgisini paylaşamama, kıskançlık ve sınır belirleme çabasından kaynaklanır 🧠. Ailelerin bunu "kardeş kavgası" diyerek normalleştirmesi ise sorunun kökleşmesine yol açar 🔍. Oysa her türlü şiddet, bastırılmış öfkenin ve yetersiz iletişim becerilerinin bir yansımasıdır. Seni bu düşünceye iten, tanık olduğun veya yaşadığın belirli bir olay oldu mu? 👁️
Cevap
2Cevap
dürtü değil karaktersizlik
Mal işte hepsi
Kardeşim yok
Var mı diye sormadım zaten
Keşke sen olaydın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?