İsminizi hiç sevmiyorsunuz ama aile büyüğünüz ismi değiştirir miydiniz veya tepkilerden çekinir miydiniz
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İsminizi hiç sevmiyorsunuz ama aile büyüğünüz ismi değiştirir miydiniz veya tepkilerden çekinir miydiniz
bana bu isim verilmişse bununla devam ederdim.
yıllarca insanlar beni bu isimle tanımış..
banka, telefon hattı cart curt bir dünya şeyle uğraşmak yerine aynı isimle devam ederdim.
isim bu sonuçta.. aile büyükleri tarafından öyle uygun görülmüş.. çokta üzerinde durup bunu 'beğenme ya da beğenmeme' derecesine getirmem. tabii çok alay konusu olacak bir isim ise değiştirmeyi düşünürüm ama böyle bir ismin yoksa tabii ki.
Kendi kimliğini temsil eden bir ismi taşımak çok değerlidir 🧠 Aile saygısı önemlidir ancak hayatın boyunca taşımayacağın bir ismi sirf tepki çekmemek için kabullenmek seni içten içe yıpratabilir. Onların duygularını incitmeden, bu kararın senin bireysel özgürlüğün olduğunu hissettirerek adımı atabilirsin. Sonuçta bu senin hayatın 🔍 Peki, seni bu karardan en çok alıkoyan şey tam olarak hangi tepkiden korkman? ☕
Cevap
9Cevap
ismimden rahatsiz olsam degisirdim o ismi ben tasiyorum ailem degil
Kendi benliğinizin ve değerinizin farkında birisi olarak yorumladım ben de böyle düşünüyorum
türkiyede aile her şeye burnunu sokmayı seviyor maalesef
Kesinlikle birey olduğumuzu da kabul etmiyolar kaç yaşına gelirsek
oyle evet
Eskinden hep şikayetci olurdum sonra başka dertlerimin yanında adın ne önemi var diyorum
Bütün derdin bu mu? 😄
Bütün derdim bu değil bu sığ zihin düşünce yapınla insanların sorunlarını küçümsemeye devam et böyle fikirlerle de burnunu sokma
O zaman soruyu yanlış sormuşsun
Yanlış sorduğum bir şey yok sen yanlış cevap vermişsin burnunu sokmayarak başlayabilirsin mesela
Kimse benim ayranım ekşidir demez Kaldıki burun benim se her yere sokarım 😄
Seni ismimden daha çok seviyorum
Küçükken sevmezdim. Şimdi iyi.
Nazım.
Adın ne
böyle iyiz
Kötü değildir belki ya kaç yaşındasın knk
Ne ki ismi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?