Aklı başında biri bana cevap versin; bir sene önce annemler bana evlilik için baskı uyguladılar, sözlümle anlaşamadık vs. Ondan sonra ağır bir baskıya maruz bıraktılar (fiziksel ve psikolojik), tabii çocukluktan beri bunlardan etkide olduğun için öncesinde de psikolog aradım, hassas bir insanım ve dayanamıyorum. Özellikle babamla sorunlarım oluyordu ama annem sürekli hayatımıza müdahale eden biri. Yani uzun zamandır tedavideyim, 1 seneyi geçti. Ill stresli, henüz nişanlıydım sonra ayrıldık. Sonra depresyon, sonra TSSB belirtilerim oldu. Uzun süre beynim stresten (belki burnout) çalışmıyordu artık.
Velhasıl bir süredir akrabamda kalıyordum babam kovdu da ama kovmaktan da beter etti, içi boş bir aldattım iftirası yüzünden veya elalem ne der her ne bahane bulduysa artık...
Birkaç gündür devlet desteğiyle bir sitede oda kiraladım (devlet desteğiyle) çünkü bu stresli dönemde hem okul için çalıştığım iş imkanımı kaybettim hem de yenisini bulmak için geri dönüş almadım. Her neyse, aileden birilerinde kalıyordum zaman zaman, psikoloğa da gidiyorum bu arada hâlâ yanlış anlamayın.
Dün tam artık eşyalarımı topladım gidecekken (ev sahibine de haber verecektim ama yoğun çalışıyor ve geçen bana misafirim var deyip gitmek zorunda kalmıştım, kendimi onun evine ne kadar iyi de olsa yerleştirmek istemedim annemler de kalmaya başladı derken iyice yük oldum. Annem seni takip edeceğim derken yoğun bir panik atak geçirdim tren istasyonunda (sormayın çok utanç verici) yabancı bir kadın ambulansı çağırdı, ben panik sırasında bunların hepsine sebep olan annemden uzak kalmak için yüzümü döndüm, hatta defol git dedim, hastaneden 11'de çıktım şimdi o evdeyim. Buradaki sürem 2 haftalığına, kısıtlı bir miktar param var, kadın sığınma evine gitmek istemiyorum kaldığım ülkede.
Daha 1,5 sene önce okuyor, çalışıyor, sosyal biriydim, düğün hazırlıkları yapıyordum. Panik ataklarım sadece bayılma ve kısıtlı kontrollü nefes darlıklarıydı ama artık deli gibi bağırıyorum. Aslında bakarsanız eskiden kendi başına her şeyi halledebilen biriydim şimdi ev konusunu ne yapsam? Burada kalsam mı bilemedim? Aslında amcamlarla konuşacaktım ama bugün bu rezaletten sonra fırsat olmadı maalesef
Anneme tavrım hoş değil biliyorum, İslami ve mantık açısından yorumlar bekliyorum
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil