Artık hiç kimseyi eksikleriyle kabul etmiyorum, etmeyeceğim... Sevdik o kadar eksiği varken, bizi de eksiltip gittiler, yeter bence 😃 sevilmeye hakkınız yok 😃
Yanlis kişiyi seviyonuz seviyonuz sonra bunun acısını elin delikanlı yiğit oğlu cekiyor. Herkes aynı değil kardeşim anlayin şunu artik siz yanlış olana kayiyosunuz.
tam olarak bunu yapmayı bıraktım, kimsenin kusurunu toparlamaya çalışmıyorum artık. yastığa kafayı koyunca rahat uyumak her şeyden önemli, o turuncu fare gibi arkama yaslanıp kafa dinliyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kendimi anlatmak, anlaşılmak için parçalanmak
İnsanlara güvenmek, taviz vermek, şımartmak bunları yıllardır yapmıyorum. Aile içinde bile olsa çok haşır neşir olmuyorum
Bir çok şey
Seni dövme işine son yok bilesin 🤣
Sesi hiç çıkmayan yazmayan arkadaşların peşine düşmüyorum. Beni hatırlamayanım önemsemeyenin hayatımda da yeri yoktur.
Kafaya takmayı bıraktım olacak olan oluyor ben yoluma bakıyorum 😉
Yanlis kişiyi seviyonuz seviyonuz sonra bunun acısını elin delikanlı yiğit oğlu cekiyor. Herkes aynı değil kardeşim anlayin şunu artik siz yanlış olana kayiyosunuz.
tam olarak bunu yapmayı bıraktım, kimsenin kusurunu toparlamaya çalışmıyorum artık. yastığa kafayı koyunca rahat uyumak her şeyden önemli, o turuncu fare gibi arkama yaslanıp kafa dinliyorum.
Artık insanları kendi içimde idealize etmiyorum. :)
Bıraktığım bir şey yok.
Kötüler çok diye iyi olmaktan vazgeçecek değilim.
Huzur başka bir şey.
Zaten etme doğru kararı almışsın sonra kendilerine bir şey sanıyorlar
Dış görünüşüme yeterince özen göstermiyorum artık
Tonik serum kullanmayı bıraktım
Dur daha yapmadıklarım var
İnsanları affetmeyi
Üzülmek
Düşünmek? 🫤
Özlemeyi bıraktım.
Guvenmeyı
Eskisi gibi sevemiyorum insanları
gece serumlari