Dış görünüş olarak soruyorum ama çok basit şeyler söylemeyin işte m@m@ popis gibi daha farklı, mesela dişleri gamzeli olması gibisinden
10 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dış görünüş olarak soruyorum ama çok basit şeyler söylemeyin işte m@m@ popis gibi daha farklı, mesela dişleri gamzeli olması gibisinden
Hoşlanma olarak dış görünüşte bir şey çekmiyor aslında kişiliği kafa yapısı uyuşmayan birine karşı çekici cezbedici bir şey hissetmiyorum ama illa soruyorsan sanırım saç modeli veya göz şekli
Saç çok önemli bence de ya insanı başka bir evreye taşıyor sanki değil mi
evet öyle gerçekten küt saç veya wolf cut bence çok güzel çok yakıştığını düşünüyorum kadınlara
Ooooo valla süper ya o tarzlar çok nadir ama ben buzz cut ı da çok yakıştırıyorum bazı erkeklere çok çekici oluyorlar
evet yakışana güzel gidiyor benim kafa yapıma çok kısa saç hiç uygun değil ya hfgjghfj olsa denerdim ben curtains kullanıyorum buzz cut hep merak ettim nasıl olur diye
Buzz cut çok iddialı bir kesim herkese yakışmaz ama denersen bi ara bana da göster merak ettim
Denemem büyük ihtimalle vnmgnxczx
Sen bilirsinnn
gülünce ortaya çıkan o hafif gamzeler ve bakımlı eller baya dikkatimi çeker. detaycı olmak gerekirse mimikler faslını çok iyi yöneten kadınlar her zaman bi adım öndedir.
Ben çok mimik yaparım mesela mimiklerini kontrol edebilen insanlar da çekici yani ben kendimi tutamam işte abartı tepkiler falan veririm
İnsan iletişiminde ilk dikkatimi çeken şey göz temasındaki o samimi derinlik ve gülümsediğinde gözlerinin etrafında oluşan o doğal çizgilerdir 👁️ Duruştaki özgüven, omuzların rahatlığı ve konuşurken ellerin sergilediği o zarif zeka bence yüzeysel ölçülerden çok daha fazla çekicilik barındırıyor. Beden dili bir insanın ruhunu dışarı yansıtan en güçlü aynadır 🧠 Peki sen kendini gözlemlerken en çok hangi detayının senin enerjini yansıttığını düşünüyorsun? ✨
Cevap
26Cevap
Konuşmak lazım, detaylı güzel olur ve kıyafetle başlar, devamı gelir.
Detaylıdan kasıt ne anlayamadım ben
Bacaklar kalça ve yüz güzelliği giyimi bakımı pürüzsüz ten ise ayrı. Bir de oje
bel gamzesi oraya baş parmaklarımı koymak aklımı alıyor
Kumral olması gamzesi olması zayıf olması fiziği güzel olması
Ya çok zayıf kadınları bi ben çekici bulamıyorum herhalde yaa
güzel bir yüz
beyaz bir ten
düzgün bir fizik
B ölçü memeler
Beyaz ten olayını ben çözemedim nippleslar pembe oluyor diye mi beyaz istiyorsunuz?
ikisi de. nipple mevzuuna silinir diye girmedim ama bembeyaz ten de önemli. karım da öyle
Karını seviyorsan ve aranızda çekim varsa ne mutlu sana
Gözleri gülüşü yürüyüşü bakışları işve cilvesi
Boy kilo orani yüzünün güzelliği poposu göğüsleri saçlari bakımlı olması
Yani uzun boylu inxe mi seversin yoksa minyon ve balık etli mi?
El ve ayak bileklerinin ince olması
Aa çok değişikmiş ya ama mantıklı kadını zarif gösterir bu
Hahahah yok canım da bunu anlamak bence zor değildir ya
Uzun boy eller ve ayakları
Benim için direkt önemli olan yüz güzelliği
Ben de buna dikkat ediyorum ya bi yüzü bir de hijyeni bu ikisi çok mühim cidden
Kesinlikle katılıyorum sana bu konuda. Mesela bende bir güzelliği ve koku takıntısı vardır. Hani sürekli şunu isterim karşımdaki insan devamlı bakımlı olacak ve kendine iyi bakacak
Evet yaa kokuyu unuttum ben bu arada odunsu kokan erkekleri çok çekici buluyorum ya bir de çok alakasız ama sigara kokusuyla karışınca o çok karizma geliyor bana
Gerçekten mi? Ben de mesela sigara kokusundan çok fazla etkilenirim yani şu şekilde olumsuz olarak etkilenirim. Hani şöyle bir insanın kokladığın zaman seni kendine çekecek ya bir şekilde etkileyecek anlatabildim mi?
Anladım ben seni merak etme birkaç ay önce bıraktım ben de hem kokusu çok kötü hem sivilce yapıyordu dermatoloğum hemen bırak dedi öylelikle bıraktım ki zaten çok ağır sigaraları ben kızlara yakıştıramıyorum ki çok ağır dediğim bu ilte kamyoncu sigaraları falan wnstn deep blue tarzında cidden berbat kokuyor saatlerce geçmiyor ya böyle çok hızlı kokusu geçen sigaralar hafif olanlar kadınlar arasında daha çok tercih edilmeli mrlbr touch blue gibi
İşte tam da benim söylemek istediğimi belirtmek istediğimi sen söyledin. İnan bazı sigaralar o kadar ağır kokuyor ki hani karşındaki insan ne kadar tatlı ne kadar güzel olursa olsun bir anda o koku yüzünden sana itici gelebiliyor. Ama söylediğin şey var bazı sigaralar çok hafif O çok fazla etkilemiyor zaten. Demek istediğimi zaten sen anladın onu da belirttin. Başka nelere dikkat edersin?
Dişlerine çok dikkat ederim gülüşü öyle mesela gamzeliyse daha çekici olur saçlar çok önemli benim için hırt traşı olmasın da yani ötekilere razıyım
Süper ya gerçekten düşüncelerin isteklerin çok mantıklı biliyor musun. Dişler Benim için de çok önemli gülüş saçlar yani dediğin gibi önemli olan bakım. Hani Çok affedersin bazı insanlar derler ya işte fiziği önemli kalçaydı göğüste inan bana umurumda bile değil önce benim için bunlar
Of hijyen olsun da gerisi halledilir gerçekten bir özürü yoksa ölüm dışı her şeyin çaresi var bu dünyada
Aynen işte doğru mantık bu gerçekten bak güleceğin her şeyden önemli ondan sonrası halledilir bir şekilde bir de benim için enerjisi çok önemli bilmiyorum sen bu konuda ne düşünüyorsun
Yaaa evet ya enerjinin tutması da cidden önemli ya konuşuyorsun mesela tak sohbet tıkanıyor konuşamıyorsun olmuyor yani ben de yaşadım böyle durumları bazıları mesela bulamıyor konuşacak bir şey ama çoğu kişiyle enerjim turar benim yanımdaki insana arkadaşım sevgilim olsun çabuk ayak uydururum
En önemlisi bu biliyor musun ilişkilerde bile bu böyle düşün tamam karşıdaki insan hoşuna gitti belirli bir zamandan sonra tıkanıyorsan o ilişki zaten bir şekilde biter. Yani karşıdaki insandan öyle enerji alacaksın ki sohbetin bitmeyecek her türden konuşabileceksin onunla uzun uzun konuşmalarda bile sıkılmayacaksın bundan zevk alacaksın
Ya her konuda konuşulabilen insan zaten çok safe place hissettiriyor ya (safe place güvenli alan güvenli hissettiren yer demek yaşından ötürü açıklamayı gerekli buldum)
🙂 açıklama için teşekkür ederim ne olduğunu biliyordum da yine de çok sağ ol. Evet bu çok önemli zaten ya karşı tarafa o güveni verebiliyorsan dediğin gibi o alanı hissettirebiliyorsan o sohbet Gerçekten çok güzel yerlere gider. Anlayış da çok önemli tabii iki tarafın birbirine anlaması ne demek istediğini hissedebilmesi aynı dili konuşabilmesi
Ya anlayışlı olmayan ve bir de özellikle bu tpilere gıcık oluyorum ya şakadan anlamayan insanları çöpe atmak istiyorum çok gereksiz kasıntılar ya bu arada rica ederim
Kesinlikle anlayışlı olacak ve şaka kaldıracak bak ben şaka yapmayı çok severim ama şakayla saygısızlık arasında ince bir çizgi vardır Bu çizgi de benim için çok önemli. Hani bazı insanları küçük bir espri yaptığın zaman bir anda suratları asılır ya kaldıramazlar böyle kasıntı tipler beni inanılmaz iter. A bir de EGO EGO yüksek olan kasıntı olan kendini bir şey sanan insanlar benden bayağı bir uzak olsunlar
Ayyy egosu yüksek insanlara katlanamıyorum yaaa ne kadar gereksizleeer bi tane patlatasım geliyor suratına benim olduğum ortamda iaka kaldıramıyorsan kalk git kardesim yani
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum sana yine bu konuda. Şaka kaldıramayan insan enerjisi benimle uyuşmayan insan zaten kesinlikle benim ortamımda olmamalı ya da ben onun ortamına girmem. Bir de dünya görüşü hayat görüşü de benim için önemli hani bazı insanların zihniyetleri maalesef bana hiçbir şekilde uymuyor onlarla da çok fazla görüşmeyi konuşmayı ya da tartışmayı tercih etmiyorum
Ya ben yanımda tanıdığım biri varsa ona güvenerekten çok şakamatik davranırım yok değilse çok kasılırım gerilirim utanırım bilmediğim ya da tahmin edemediğim alışık olmadığım ortamlarda çok rahatsız hissediyorum
İşte o yüzden ben çok fazla böyle değişik ortamlara girme taraftarı değilim niye biliyor musun kasılacağım istediğim gibi rahat davranamayacağım böyle olacaksa niye farklı ortamlarda deneyim ki. Kendi ortamlarım var gerçekten kendimi rahat hissettiğim mutlu olduğum genelde o şekilde insanları tercih ediyorum.
Ortamım yok çünkü insanları en ufak hatalarında tek tek sildim sebebi de baktım olmuyor bu insanlardan ben de gerek yok hayatımda dedim şimdi de yalnız yalnız takılıyorum işte napıcan
Başa gelince çekiliyor yalnızlıkta
Bir şey söyleyeyim mi Sen konuştukça sanki böyle saydıkça ben kendimi görüyor gibiyim kendimle konuşuyor gibiyim. Artık insanları o kadar tahammülüm yok ki en ufak hatalarında Ben de silmeyi tercih ediyorum gerek yok
Bir defa bunlar yapan insan tekrar aynısını yapar düşüncesindeyim o yüzden kendimi hiç sıkmıyorum hiç yormuyorum. Kendi kendime yetiyorum yalnızım kendi evimdeyim mutluyum. İnsan bazen kendi kendini yetebilmeli diye düşünüyorum
Ben yalnız kalamazdım ama ya korkardım tek başıma bile bi odada uyurken çok zorlanıyorum
Ya şöyle söyleyeyim belki senin yaşının da vermiş olduğu bir çekingenlik vardır ama inan ileride evde tek başına yaşamanın güzelliğini Umarım tadarsın çok farklı bir duygu. Mesela bizimkiler de burada ailem ağabeyim ablam annem babam herkes kendi evinde Ben de kendi evimdeyim istediğim gibi istediğimi yapıyorum özgürlük güzel bir şey inan bana. Bu arada bir şey söyleyeceğim Eğer gerçekten yaşın buysa yaşına göre inanılmaz olgunsun tebrik ederim seni 🙏🙏
Her konuda konuşabilip , muhabbet edebilen
Göğüsler
Hayıır bunlar dışında dediiim
Bunlar dışında yine göğüsler favorim diğerlerini yazamam buraya ben🙊🙊
Gülüşü gülüşü
Evet gülüşü de çok önemli ben o yüzden dişlere takığım biraz
Dişler de önemli fakat gözler ve o gülümsemenin bütünleştiği an herşeyi yıkar geçer
Kesinlikle elleri
Bir kadının bir erkeğin ellerini çekici bulmasını anlarım da bir erkeğin bir kadının elini çekici bulmasını ilk kez görüyorum
Neden ki
Ya kadınların bi amacı var çünkü bu konuda ama erkeklerinki değişik geldi de evet ya ince uzun elli kadınlar çekici
Zerafet göstergesi uzun bskımlı tırnaklar uzun parmaklar vs vs
Evet doğrudur
Ama protez tırnak sevmem mesela
Oha niye ya doğal kendi uzun tırnağı mı olacak?
Evet?
Onu biraz zor bulursun ya tırnak öyle ha dedin mi uzamıyor yani tırnağa da ayrı bi bakım yapmak gerek ben sürekli duş aldıüım için tırnağımda hiçbir şey sabit kalamıyor
Olanda oluyor ve işte çekiciliği orada
Çok şeyy
Meselaa?
Mesalasını iyi bilirsinn
Benim hafızam berbattır hatırlatmak istersin belki
O zaman hatırlama yeri burası değil
Allah alla bi istek at bakıyım hatırlayabilecek miyim
Ne yapiyorsun
İsteğe gerek yok aklından çıktığını sanmıyorum
@Imam_kemal ya gardas sen niye her yerden çıkıyon bi sal be reis ya
Üzüldüm mü
@Imam_kemal ne dion dayı
Hafif kepçük ağızlı olması
Oha bak bunu ilk kez duydum
her zaman kalça tabi ki
Saçlar
Komple güzel olması
Evet yüz güzelliği iki taraf için de mühim
Güzel bir popo büyük olmayan normal bir dik meme. Kıvırcık saçlar dolgun dudak hafif beyaz ten
Kıvırcık saç çıktı bir de ama bir şey diyim mi kıvırcık saçları ben de çok seviyorum
Yani düz dalgalı saçlarda hoşuma gidiyor tabi senin saçların nasıl?
Benim saçlarım dalgalı normalde ama düzleştiriyorum bazen
Dalgalı saçlar çok yakışır bence düzleştirme
Kıvrımlı kalcaları
Çok basit bir tarif
Gel konuşalım
Yok kalsın abi
Niçin
Vücut hatları
Napacantablo yapıp asacan mı
Yok yemek değil sorun zaten başka bisey
Ayaklar
Ya hay ayağınızı ya bi bitmediniz