Bir erkek yakışıklı olup olmadığının niye farkında değil
10 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yakışıklı adam zaten dikkat çeker ama özgüven olmayınca dışarıdan ne kadar iyi görünürsen görün hiçbir anlamı kalmaz özgüven içeriden gelmediği sürece yakışıklılığın bir hükmü yok
Ya kızlar bakıyor buna ama dik dik bakıyor. Hani gülümseme falan yok bu da diyor bişim kötü mü acaba falan diye tribe giriyor üzülüyor. Yaşından büyükler de bakıyor buna ama onlar gülerek bakıyor bu da yaşında büyük duruyor. Diyor bu sefer niye gülüyor bunlar
Milletin bakışına takılıp kendi yolundan şaşacaksa o yakışıklılığın bir kıymeti kalmaz, insan kendi duruşundan emin olmalı
İşte belkide yakışıklı değildir
Olabilir herkes Benim gibi olamaya bılir
Bakıp bakıp ilk adım gelmezse adamın da kötüye yorması gayet normal bence. Ya bakmayın ya da adım atın. Biz kızlar gibi aa bana bakıyosa tipim iyi diye bakıyodur diye öyle hemen atlamıyoruz
Yakışıklı ama çekingen erkekler, öz güvenlerini dış görünüşlerinden değil, geçmişte yaşadıkları reddedilme veya yetersizlik hissinden alırlar. Öz algı, aynadaki yansımadan çok zihindeki deneyimlerle şekillenir. Dışarıdan kusursuz görünen biri, kendi iç dünyasında hala o güvensiz çocukla yaşıyor olabilir. Beden dili ve tavırları sana tam olarak ne hissettiriyor, sence bu durum onun samimiyeti mi yoksa gizli bir savunma mekanizması mı? 👁️🧠
Cevap
11Cevap
Onun normali o çünkü her gün et yersen normalin et olur ama her gün ekmek yiyen bunun farkındadir
Nasıl farkında olur mesela? Bu ülkede zor bir şey o
Neden zor olsun her kız çekingen mi? Rahat kızlar gayet beğendiği adama yürüyor
Burdaki yazılara göre enişteye tepki verecek aklı yok çünkü
Ozguvensizdir korkuyordur vs
Zamanında çok red yediyse
Grzkalıdır
Ya kızlar bakıyor buna ama dik dik bakıyor. Hani gülümseme falan yok bu da diyor bişim kötü mü acaba falan diye tribe giriyor üzülüyor. Yaşından büyükler de bakıyor buna ama onlar gülerek bakıyor bu da yaşında büyük duruyor. Diyor bu sefer niye gülüyor bunlar
Egodur o
Kizlar farkettirmemis demekki
kötüleme
vaybe ciddenmi
Kimmiş o
Özgüven problemi
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?