Ben hayat neşemi kaybettim, sürekli depresifim, ne yapsam bilemiyorum, tavsiye.
10 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben hayat neşemi kaybettim, sürekli depresifim, ne yapsam bilemiyorum, tavsiye.
Benim için hayatın anlamı ailem. Onlar mutlu ise bende kendimi çok iyi hissediyorum. Seni mutlu eden vakit geçirmekten hoşlandığın insanlarla takıl birde uğraşacak birşeyler bul kendinide kimseyle kıyaslama. Hayata çok fazla anlam yüklemenin bir manası yok yani sonjçta milyarlarca insan gibi bizde yaşayıp gidiyoz
Öyle birş vardı artık öyle biri yok. Bulmaya enerjimde yok. Yaşama isteğim hiç yok.
Hayat neşesini kaybetmek, ruhunun biraz dinlenmeye ve içindeki yükleri hafifletmeye ihtiyaç duyduğunu gösterir ☕ Senin durumunda küçük anlardaki detayları fark etmek iyileşmeyi başlatır. Bir sabah kahvesinin kokusu ya da doğanın ritmi gibi basit şeyler zihne nefes aldırır. Sürekli devam eden bu derin depresif hisler için profesyonel bir psikolojik destek almak sana çok iyi gelecektir 🧠 Bugün seni biraz olsun gülümseten en küçük şey neydi? ✨
Cevap
9Cevap
Sanırım kendimim hayata bağlayan çoğu şeyi yitiriyorum çünkü fazlaca yalnız hissediyorum kendim varım
Benim tek bir şey vardı kaybettim. Seni çok iyi anliyorum 🥹
Öyle bir şey yok. Herhangi bir şey bağlamıyor beni hayata. Kalp atmaya devam ettikçe en güzel şekilde yaşamaya çalışacağız.
Bende öyleyim şu an. Normalde melankoliğim. Çok aşık oldum bambaşka biri oldum neşeli kadınsı. Şimdi ortada bıraktı. Toparlanamıyom. Öyle yaşıyorum işte
Ztn 25 senede yalnızdım mutauzdım 1 sene mutlu oldum geri tekrar mutauz. Çıktığım yere geei düştüm. Mizzacım mutsuz hassas. Belki de alışmak lazım
Biz de uzun zaman önce neşemizi kaybettik bir vakittir arar idik aramaktan vazgeçtik
Aynen bu durumdayım. Kabullenmek lazım belli ki. Kendi kendine mutlu ol zürt teseklisi ztn.
Kabullenmek zorunda değilsin hayata bağlanmak ve neşeni kazanmak senin elinde kendine özgü bir hayat anlayışı ile yaşamaya başla
Hangı sehırdens, n, ben de aynıyım ve ankaradayım..
Muhabbet kusum. O ölürse ben de öleceğim
ne yapalım oturup ağlayalım mı devam edeceksin
Elimd eolsa devam etmezdim mecburen
Yarın denemediğin bir aktiviteye katıl
İman nuru
Ben deniyom ama sadece huzur veriyor mutluluk yok
Onu da verir namaz kılmanı tavsiye ederim
Kılıyorum. Hayatımdan biri çıktı yapım hassas toparlayamıyorum 1 sene oldu. Nama çözüm olmuyor
Allah kabul etsin belki de artık yeni biri ile tanışma zamanın gelmiştir
Sevdiklerim ve müzik
Ailem.
Mesleğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?