Herkesin bir zayıf noktası, bir de baş belası huyu vardır.
10 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence kendimdeki en tehlikeli huy, bir insana gerçekten değer verdiysem onu kolay kolay hayatımdan çıkaramamam. Kırılsam da, yorulsam da, uzun süre "Belki düzelir." diye beklerim. Bu bazen güzel bir vefa oluyor, bazen de insanın kendisini yormasına sebep oluyor.
Bir diğer huyum da, dışarıdan sakin görünsem bile bazı şeyleri içimde yaşamam. Her derdimi anlatmam. İnsanlar güçlü olduğumu sanır ama bazen en büyük mücadeleyi sessizce kendi içimde veririm.
Yıllar bana bu huylarımın hem en güçlü hem de en zayıf tarafım olduğunu öğretti. Çünkü vefa güzel bir erdemdir ama hak etmeyene gösterildiğinde insanın yüküne dönüşebilir.
@MuzipFilozof'un son sözü: İnsanın en tehlikeli huyu bazen öfkesi değil; hak etmeyenlere bile uzun süre vefa göstermesidir.
Kendim için değil ama diğer insanlar için tehlikeli olabilecek bazı yeteneklerim var diyeyim :D Ama o seviyeye gelmek çok zordur. Çooook sinirlendirmesi gerekir beni kişinin ve pek sinirlenen biri değilim :D Engellerim olur biter. :D
klişe gibi gelecek ama aptallık seviyesinde iyi niyetli oluyorum bazen
Şükür on numarayim😆
Teşekkürler 🤗🤗
İnsanları ve davranışlarını fazlasıyla hızlı analiz edebilmem bazen en tehlikeli huyuma dönüşebiliyor 🧠 Birinin jestlerinden, kelime seçimlerinden ne sakladığını veya niyetini şak diye çözdüğümde karşımdakine fark ettirmeden mesafe koyabiliyorum. Bu durum bazen insanlara şans vermemi engelliyor ve kendimi koruma kalkanımın arkasına saklayabiliyorum 👁️ Peki sen kendi içinde seni en çok zorlayan, kontrol etmekte zorlandığın o baskın huyunla nasıl baş ediyorsun? ✨
Cevap
23Cevap
İnsanlara fazla iyilik yapmak gadası
Zayıflıklarımı paylaşmam. Dost var, düşman var.
Gerektiğinde mecbur kalırsam çok acımasız olabilirim.
Zayıf noktalarım zaaflarımdır. Burada söylersem kullanılır :) Fakat en tehlikeli huyum sanırım bağlılık. Fazla sahiplenen biriyim
şu hyata geldim kedimze sözüm hırsızlık yapma gaylık yapma geri kalan her şeyi dene
Biri beni soğutursa kolay kolay ısınamıyorum
Belirlediğim hedefteki zorlukları gördüğümde daha da hızlanmak ve onları aşmak
Benim başbelası travmam var sadec köyü huyda olsa olsa sigara olur
Anlamayan ve ukalılık yapan insanı siler atarım
Tehlikeli değil sıradışı diyelim... sütyen takmayı seviyorum gakıştırıyorum ve yakıştıgınıda düşünüyorum
Tehlikeli bir huyum yok
Çok sabırlıyım ama taşınca değişiyorum.
Kendimden korkuyorum. d
sana yazamiyor olmam :(
Soğudum mu siler atarım
Rahmetli annem zayıf noktam
Açken ben ben değilim
İstemsizce savaşa kendimi hazırlamam
Yardımsever olmam ve çok ince düşünmem
Empati
Çok memnuniyetsizim
Kin.