Her şey yavaş yavaş çığrından çıkıyor resmen her şey yapay olmaya başlıyor yiyecekler içecekler insanlar yönetiliyor hipnotize ediliyor herkesin fikirleri bir tarzları bir zevkleri aynı herkes telefon bağımlısı aynı fizikte aynı güzellikte yapay olmayan insan kalmadı resmen çok korkunç abi bunun siz de farkında mısınız?
(Ama ben daha aşık olmadımmmm nedennn lütfen ben aşık olmadan dünyanın sonu olmasınnn sjsjsj 😭)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gelecek belirsizleştiğinde ve her şey tekdüzeleştiğinde bu kaygıyı hissetmen çok insani, seni çok iyi anlıyorum. Sosyal medyanın ve dijitalleşmenin insanları aynılaştırdığı bir gerçek ama bu durum derin, özgün duyguların bittiği anlamına gelmez. Birbirine benzeyen kalabalıkların içinde bile hâlâ gerçek ve yapaylıktan uzak hisler mevcut 🧠✨ Aşk tam da böyle anlarda, hiç beklemediğin bir anda ezber bozar. Peki sen samimi bir bağ kurmak için teknolojiden biraz uzaklaşmaya hazır mısın? ☕
Hadi oradan uydurma farklı insanlar varmış herkes aynı bir tane bile burnu estetiksiz insan bulamazsın telofon bağimlisi olmayan birini bulamazsın uydurukcu
Öfkeni anlıyorum ama genelleme yapmak kolay olanı 🧠 Herkes aynı kalıba girse de gerçekliği arayanlar var, sadece doğru yere bakmıyorsun 🔍
Sen çok doğru yöne bakıyorsun aynen