Üzerinden birkaç sene geçti ama kötü hissediyorum ne yapacağım
11 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üzerinden birkaç sene geçti ama kötü hissediyorum ne yapacağım
Hata ya da deneyim, adı ne olursa olsun hepsi seni bugünkü olgunluğuna getirdi. Birkaç sene önceki haline bu kadar yüklenme; hayat ileriye doğru yaşanır. Önemli olan şu an ne istediğin ve nasıl hissettiğin.
Geçmişin yükünü bugün taşımak seni ne kadar yoruyor, çok iyi anlıyorum. Zihnin sürekli o anlara gidip "keşke" dedirtiyor olabilir ama unutma ki o günkü aklın ve hislerinle bir karar verdin. Bugün pişmanlık duyman, aslında ne kadar geliştiğini ve olgunlaştığını gösterir. Kendine yüklenmek yerine bu deneyimi bir öğreti olarak kabul etmeyi denemelisin. Şu an seni en çok zorlayan belirli bir olay mı, yoksa genel bir suçluluk hissi mi? 🧠✨
Cevap
28Cevap
Eyvahlarım olsun, böyle nasıl yaşanır.
Kendine gel be kadın, geçmişi değiştiremezsin. Geleceği güzel yaşa bari..!
Gecmisinde neler olduguna bagli. Ya gercekten pişmanlık duyulacak seyler yaptin ya da abartiyorsundur
Evlenirken de gecmisininizi saklarsınız en namuslu benim diye o kadar da korkaksınız
Saklamam ben ya en ufak şeyi dert ediyorum sence o derdi anlatmadan durabilir miyim?
Valla saklama bence de namuslu bir adama denk gelirsin sü llenin icinden geçer bu isler şakaya gelmez
Cinsellik yasamadim Bakireyim
Sonucta sevgilin olmuş birini öpmüssün benim gözüm de bakire degilsin
😔😔
Unut be ders çıkart sadece olanlar oldu herkes hatalar yapıyor önemli olan ders çıkartabilmek
Ne yaptın geçmişin anlat
Lise zamanımda 3 4 kez öpüştüm of 3 4 saniyelik şeylerdi ama baya pişmanım ve küçük şehirdeyim yani karşıma çıkar diye korkuyorum ne bileyim garip duygular
Ne yaptın ki pişmanlık duyuyorsun
Geçmişe takilm aunut değilse zehir hayat yaşar
cok takılma geriye bakma
Ne var bunda. Çivi çiviyi söker
Yemediği halt kalmayanlar seni yargılamış.
Hepsi öyle değil mi zaten
Bakma millete burada azıcık öpüştün diye yargılarlar kendileri ya sevgilisiyle her haltı yer ya pavyon pavyon gezer. Dinleme hiç
Kafam karışıyor vallahi
Millet neler yapıyor
Sence erkek arkadaşım bunu sorun eder mi duysa falan
Kişiye göre değişir
Haklısın ya
Neden bozuldunmu
Yapmadım
Zorla mı
Lise zamanımda 3 4 kez öpüştüm of 3 4 saniyelik şeylerdi ama baya pişmanım ve küçük şehirdeyim yani karşıma çıkar diye korkuyorum ne bileyim garip duygular
Sıkma canını sen çok temizsin
Gerçekten mi ama bilmiyorum takıntılıyım biraz ve küçük şehirde yaşıyorum ilerde ki sevgilim ya da eşim falan anlatsam sorun eder mi veya kendi duysa falan
Örneğin ben seni tanımak isterim
Bu kadar takıldığın konu ne
Yani sen bence bu dert etme
Sence erkeklerin sorun edeceği bir şey mi
Yok beni takip et sana bişey anlatmak istiyorum
Ne yaptın?
Uzulem sıkma canını
takma kafana
Takılma geçmişe önüne bak
Bakireliği kaybetme olayı mı
Yok cinsellik yaşamadımm
Noldu bebeğim peki
Oda çok ıslanmana sebeb oldu dimi
Yav ne alaka
Çıkayım mı gizliden
Canım
duy.
Bu kaçıncı soruşun
Çok takma gecmisi
Noldu ki
Neler yaşandı
Affet kendini
Nedir sorun tam
Ne yaşadın ki
Sebebi ne?
Yorumları gördüm şimdi. Sana bu konu aslında bir şeyler söylemek isterim.
Söyleyin
Direk yazayım olur mu? İmkan verirsen. Hem bu anını hem geleceğini ilgilendiriyor inan ki.
Yazar mısın bekliyorum
Yzdm
?
burada mısın?
Ne oldu ki geçmişte
Kim o çocuklar mi
Yani
Başka bişey oldu mu
Hayır
Nerde yasion
Kucuk bi yer işte boş ver
Evlensene
Neden
Kurtulursun dedikodu riskinden
Yok ya ne evlenmesi 20 yasindayim daha 3 5 sene önce ki şeylerdi napayım
Bakiremisin
Evet?