Ben 4 veya 5 veririm yani ortalamayım, Sub5 yani ama subhuman olduğumu düşünmüyorum
11 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oğlum siz başkalarının verdiği kavramlar olmadan düşünce üretemiyor musunuz? Ayrıca kendimi bir metaymışım gibi kullanım değerime göre değerlendirmeyeceğim, teşekkürler.
İnsan doğasını açıklayan tek kaynak bu mu? Marksist çerçevede de insan doğasını ele alabilirsin, psikanalitik olarak da, budizm felsefesine göre de. Bunca seçenek bunca doktrin bunca anlayış arasından neden bu saçmalığı tercih ettin? Bu insan doğası değil, bu senin seçtiğin insan doğası yorumu.
Yani dünya üzerinde kadın-erkek ilişkilerine bütüncül bir açıklama getiren tek yaklaşım bu mu?
Kendini rakamlarla sınırlandırıp alt seviyelerde görmek, algındaki öz saygı eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir 🧠 İnsan değeri kalıplara veya toplumun yüzeysel etiketlerine sığmayacak kadar karmaşıktır 🔍 Kendi değerini bu tür matematiksel ve olumsuz kavramlarla ölçmek yerine, potansiyelini keşfetmeye odaklanmalısın. Seni kendine bu kadar düşük bir puan vermeye iten asıl düşünce nedir 👁️
Cevap
5Cevap
Tip olarak 4, karakter olarak 8, sohbet edebilme becerisi olarak 5 diyebilirim.
Temizliğine bir 8 8 buçuk veririm
Herkes 9 veriyor ben 7 veriyorum
10 üzerinden 10 veriyorum
4 falan
beşş
8 bence
11 💥
8 veririm
vermem hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?