Üzgünüm ve önce üzüntümü paylaşacak biriyle sonrasında mutlu olmak istiyorum. Ama kimse bu testi geçemiyor.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üzgünüm ve önce üzüntümü paylaşacak biriyle sonrasında mutlu olmak istiyorum. Ama kimse bu testi geçemiyor.
Ne testi
Onu söyleyemiyoruz
Teşekkürler
Açık konuşayım benim için insanlığın önemli olurdu
Ne biliyim üzgün olunca sanki kimse hoşlanmıyor. Ben çok gerçekçi biriyim hayatın gerçekleri peşimi bırakmıyor
İstersen tanışabiliriz
Teşekkürler
?
Sosyal medyadan tanışmıyorum
Neden ki
Guven problemleri
Zorlamaya hakkım yok kararınıza saygı duyuyorum
Teşekkürler.
Rica ediyorum umarım gönlünüze göre birini bulursunuz
İçinde bulunduğun bu zorlayıcı süreçte anlaşılan ve kapsanan biri olma isteğin çok insani. Ancak insanlara sürekli bir sınav sunmak, onları yaklaşmaktan alıkoyabilir. İnsanlar enerjinin düşüklüğünden ziyade, sırtlarına yüklenen bu gizli testlerin baskısından uzaklaşırlar. Sürekli bir test mekanizması çalıştırmak yerine, duygularını kendin işlemeyi denesen ve ilişkileri bir sınav alanı olmaktan çıkarsan nasıl hissederdin? 🧠✨
Cevap
14Cevap
itici enerji sömüruyolar.
sonucta hayatini arkadasca da olsan iliski olarak da olsan seni mutlu edecek hayatini kolaylasatiracak birini ariyorsun tam tersi etkiyi vereni degil.
Sen hep erkek gibi yorumlar yapıyorsun
ama kadinim. istedigin cevabi vermedigim icin oyle diyorsun ahaha
Farkında olduğum bir gerçeği söyledin sadece erkek gibisin ama bu yorumundan yola çıkmadım
anladim ama sana hangi cinsiyette oldugumu kanitlama gibi bir zorunlulugum yok ortada mukremin gibi gezemem ki ahshhd
Kız olduğunu biliyorum erkek gibi yorum yapıyorsun dedim kanıtlayacak bir şey yok
erkek gibisin diyince kime sorsan oyle anlardi. evet yapiyor olabilirim her sey uslup cilve de yaparim istersen🤭
sen kimsin ki milleti test edeceksin altından mı ammmcığın? şu g erizekalı abazan tayfası g otunuzu kaldırıyor alayınızın...
Ay ne iğrenç bir insansın sen öyle hoşt ulan
öyle g ote böyle y arak. milleti tes edecekmiş yavş ağa bak yaa. bu yazıya bile abazan ammm bitleri gelmiş yaltaklanmaya cibilliyetini şiktiğimin erkek msvetteleri.
Bu erkeklerden biri de sensin
hasss ktir ammmbaş öyle olsa haddini bildimezdim ilk mesajdan
Vay zavallı
Kimse senin testini geçmek ve senin deneğin olmak zorunda değil.
Hayatıma alacağım ve girmek için görüşen insanlar. Yoldan çevirmiyorum
Test için mi görüşüyorlar?
Cok yanlış anlıyorsun
Senin bir kriterin var ve kimse buna uymuyor.
Bu benim kriterim değil. Bu benim. Uzuntume ortak olmayan sevincimi göremiyor.
İlişkiden önce travmalarını hallet kimse senin yükünü sırtlamak zorunda değil en başta bunu demek istedim. Senin hayatına giren insan neden senin üzüntülerine ortak olsun herkesin kendi derdi var zaten yeterince.
O zaman hayatıma da girmesin. Sen eşinin sadece mutluyken mi yanında olması gerektiğini savunuyorsun? O zaman batınca da bıraksın seni. Bunun temelinde iyi gün kötü gün mantığı var. Ben benim yerime geçsin benim üzüntümü çeksin demiyorum. Beni dinliyor mu veya anlıyor mu bu benim için önemli.
Adı üzerinde o benim hayatımı birlikte yaşadığım kişi yani sonuçta hayat birleşince iyi ve kötü gün de birleşiyor. Seni dinleyip anlaması farklı bişey testine tabi olması başka bişey sen şu an bireysel olarak yaşıyorsun iyi ve kötüyü başkasını bağlamaz.
Tamam abi teşekkürler
Diil ama sürekli ağlanıyosa ve bişi yapmıyosa itici
Ben cok çalışkan biriyim ama ağlarım çoğu zaman ve çok komik biriyim
O zaman np
En son boyel biriyle. uhabbet ettik akşam dershane çıkışı yağladı amzuma yattı sarıldı falan 2 3 saat konuştuk, en son öpüştük cidden ayariniz yok
benim daha çok hoşuma gidiyor. olgun duruyorlar. belki müzik zevki falan da uyar. itici değiller
Bir yerden sonra sıkar
anlaşıyorum sıkmaz
Ee üzülme sende
Öyle bisey mi bu
Yaşadığın üzüntüler ve gerecekten kopamama ve bunlari kafandan atmak için kafa dagitma şansın bile yok çünkü fakirsin nfjdjf
Yok benim gibi olsun çalışır hallederiz
Yok aşırı zengin olmasına gerek yok yani ben o kişilere ayak uyduramiyorik
Ya gider zaten kimse bir duyguya saplanıp kalmıyor da bunu anlayan biri lazım
Denemek istiyorum istersen tabii
Deneme sınavı miyim ben
Teşekkürler
Hyr
Evet bize ömrümüzü uzatacak kız lazım
Bencil bir düşünce
Ona bakarsan ben de uzatırım herkes kendince uzatır
Doğru
Evet