Yüzünüze karşı iyi davranıp başarılarınızı küçümsemek, sürekli kendini sizinle kıyaslamak ya da sevincinize ortak olamamak… Sizce kıskançlık en çok hangi davranışla kendini belli eder? 👀
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç anladığım konular degil
Ah benim saf suyummm
Hahaha zemzem suyu
Ahahaha 🤣 evet zemzem suyumm
Sevince ortak olmamak çok kötü. En fenası sinsi olanları. Canın sıkıldığı zaman nasıl destek verdiğinden anlarsın. Yüzeysel ve soğuk olur 😐
Bu konuda ben çok şanslıyım öyle bir kardeşim varki benden daha çok sevnir ya da daha çok üzülür 🫠
😂 evet ya fazlaca 😜
Çok seviyorum ❤️☺️
🥰 canims
Bebeğimss 😍
Gizli kıskançlık en çok micro ifadelerde ve zamanlamada kendini belli eder. Başarını paylaştığında gözlerinde anlık beliren o donuklaşma, ardından gelen sahte bir tebessüm ve konuyu hızlıca kendine getirme çabası en net işarettir. Mutluluğuna gerçek anlamda ortak olamayıp takdirini ima içeren övgülerle gölgelemeye çalışırlar. Beden dili asla yalan söylemez. Peki, sen çevrende senin sevincinle gözlerinin içi gerçekten gülen kaç kişi sayabiliyorsun? 🧠🔍
Cevap
2Cevap
kuduruyorsa sürekli anlarım
mutlulugun ile mutlu olamamasindan surekli iyi bir sey yapmak istediginde veya yaptiginda seni elestirmesinden senin en ufak hatani veya kusurunu sana soylemesinden anlasiliyor.
boyleleri karakterlerini gizleyemiyor zaten ya hahshs
Yapay davranışlarından belli oluyor, söylediği sözler hal haraketlerden.
Bu iş gizlenmiyor ya apaçık belli ediyorlar
Sevince ortak olmamak tehlikeli bir belirti
işim olmaz anlamakda istemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?