Tuhaf bir his. Ve geçen ay gördüğüm rüyayı yorumlattım, büyü yapılmış dediler, son 1.5 yıldır hiçbir işim yolumda gitmiyor, acayip şanssızım.. ve tüm aksilikler beni buluyor..
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Ay tutulması yaklaşıyor, ondan olabilir. Ben de uyumak isterken sürekli bir his ya da takırtı rahatsız ediyor.
Öyle bişey değil, Bugün Rüyamda İnsan kılığına Girmiş Kızıyla Beraber bir kadın vardı. Arabanın içinde 4 kişiydik Ve Geldi benim kapımı açtı dışarı çıktım kaçtım ve elimde bir bebek vardı bu bebeğin kafasini Çıkardıkca O kadının kızı Yere düşüyordu
Musallatın mı var acaba? Büyü demişsin, olabilir. Kurtulman lazım.
Musallatim yok Ama bundan iki yıl önce instada Büyü işleriyle uğraşan tipi korkunc 20-25 li yaşlarinda bir kız Bana resimler attı büyü gibi biseydi onları gordukten sonra tuhaf hissettim ürktüm. Belki o bana büyü yapmıştır
Yani tartıştık sonra sinirlenip fotolar attı. Sonra dedi ki korkarsan gelirler korkma dedi. Dalga geçti
Evet, korkarsan da gelirler ama korkmadan da gelirler. Mesela musallat olurlarsa yavaş yavaş enerjileri büyür. O zaman kendin ürkmeye başlarsın. Ben mesela nazara geldim geçen günlerde, gece olunca ürkme hissi geldi. Böyle hisler aniden geliyorsa vardır bir şey.
Ben Biseyden korkmam rahat rahat uyudum ama Bana bir cinin aşık olduğunu düşünüyorum.. bugün Kadın ve yanındaki kızı insan değildi gözleri tuhafti ztn, sanki benimle dertleri var gibi beni yakalayıp yakmaya çalıştılar ben kactikca Kurtulamadim
Bir cin aşık olursa diğer erkeklerin soğutur senden.
Evet son bir aydır acayip şekilde kimseyle konuşmak istemiyorum. Çok soğuğun
Soğuğum** Hiç bir erkekle konuşma isteğim yok ve sebebini bilmiyorum
Seni yalnızlaştırmak istiyor.
Bı de karanlığı çekermiş ve cinsel rüyalar gorulurmus, son 6 aydır Hep karanlıkta durmak istiyorum hatta tüm ışıkları söndürüp evde tek uyuyorum.. başka kimse yok, Işık yanarsa huzursuz Oluyorum, 1 hafta önce de Rüyamda cinsel ilişkiye girdim bu da Aşık çin belirtileriymiş
Aşık olmak zorunda değil illa ama enerjinden besleniyor zayıf yönlerini bularak. Rüyanda ilişkiye girerek ulaşmaya çalışıyor aslında sana. Karanlıkta olma.
İyi ama aydınlıkta dahada korkuyorum ve uyku tutmuyor. Karanligi seviyorum, zifiri karanlık olmazsa uyuyamiyorum
Bu korkuyu onlar veriyor. Her gün saffat oku.
Aydınlık veya karanlık ne farkeder ki? Sonuçta gece yarısı herturlu etrafımda olurlar
Karanlıkta olanların istediği bir şey çünkü.
Bugün ne göreceğim bakalım
Kendine dikkat et.
Saol cano
Rica ederim.
Kafanda çok kurmuşsundur
Kafamda bişey kurmadim ve gördüğüm rüyayı başkası görse Korkudan ölürdü
tam olarak rüyalarını anlatmadan bilemeyiz.
kicin aciktak aliyordur gece ondan
Sana büyü yapılmış ondan böyle rüyalar görüyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zihninin son dönemde yaşadığın stresi ve belirsizlikleri işleme şekli rüyalarına yansıyor olabilir 🧠. Şanssızlık hissiyatı baskı yarattıkça bilinçaltın bu kaygıları tuhaf senaryolara dönüştürür. Dışsal söylemlere odaklanmak yerine, zihnini nelerin bu kadar yorduğuna bakmak daha sağlıklı bir adım olur ✨. Zihnini dinlendirmek için yatmadan önce rutinini değiştirmeyi denedin mi, bu aralar seni en çok ne endişelendiriyor 👁️?