Hani bir söz var ya, zaman kimin kaybettiğini gösterir diye, ben inanıyorum temiz seven birinin eninde sonunda ne kadar kıymetli, nadir olduğu fark edilir.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani bir söz var ya, zaman kimin kaybettiğini gösterir diye, ben inanıyorum temiz seven birinin eninde sonunda ne kadar kıymetli, nadir olduğu fark edilir.
Açık konuşmak gerekirse, evet, o kıymet eninde sonunda fark edilir ama iş işten geçtikten sonra gelen aklın da kimseye bir faydası olmaz. İnsanlar ellerindeki pürüzsüz ve temiz duyguları genelde çantada keklik sanıp harcamaya pek meraklıdır. Ta ki dışarıdaki o karmaşık, yüzeysel ilişkilerin duvara toslamasına kadar. Sen kendini heba etmeden sevgini adam gibi yaşadıysan başın dik olsun. Kaybeden sen değilsin; sana denk gelemeyen, o saflığı taşıyamayan taraftır. Geç uyanılan bir rüyanın pişmanlığı da sadece onlara kalır.
Temiz sevmiş birisi eninde sonunda evren tarafından ödüllendirilir ama bu da dualarımız gibi sabır işidir, bazı olaylar bize ders niteliğinde olur insanların nasıl iki yüzlü bir varlık olduğunu gösterir. Üzülürüz, kırılırız, tükeniriz ve tahammülsüz oluruz ama yine de o altın değerinde olan saf mutluluğun peşinden koşarız. Ulaşırız elbet, ulaşacağımıza inanıyorum ama o zaman a kadar ilkelerimizden vazgeçmemeliyiz ki rezonans yasamızı ters teptirmeyelim.
Bence de farkedilir asla o sevgiyi bulamadığında yaşadığı pişmanlıkla birlikte aklına gelir kaybettiğini anlar çok sonra çünkü başta giden kendisi olduğu için kendini ödül gibi görüyordur üzülen kalan olduğu için ama kalan üzülsede toparlandığında elinde hala o masum sevgisi duruyordur bundan yana bir şey kaybetmemiştir o kişi ise asla bir daha bulamayacağı sevgiyi kaybetmiş olmanın pişmanlığını en sonunda yaşar
olmaması gereken bir şey zaten olmaz. herkesin kriteri var. uymuyorsa olmaz. istenmiyorsa olmaz. kişi kendine uygun bulmuyorsa olmaz. engeller varsa olmaz, kişi iyi hissetmiyorsa olmaz, olay kıymet başka bir şey değil. sevgi tek başına asla yetmez, aşk zaten bir hastalık. fazla 'sevmek' dağı taşı delmek sevgi değil 'bağımlılık' karşıdaki kişiye yük oluyorsa ve zarar veriyorsa bu sevgi DEĞİL.
Ricalar senin cevabın dışında da da kimseye en iyi cevap verilmez zaten.
Temiz ve içten bir sevginin bıraktığı iz asla silinmez. İnsanlar bazen ellerindekinin değerini o an anlayamaz; ancak hayatın karmaşası ve karşılaştıkları sahte ilişkiler onlara gerçek sevgiyi aratır. Zaman, kimin neyi kaybettiğini sessizce öğretir. Sen sevginden ve çizgenden ödün vermeden yoluna devam et. Sence o kişinin bu farkındalığı yaşaması senin içini gerçekten rahatlatır mı, yoksa senin için çoktan geç mi olmuş olur? 🧠✨
Cevap
6Cevap
Hayır bilmezler tabi ki de.
Genelde başkasına gidip istediğini elde edemediği zaman fark eder insan ama farkettiği zamanda temiz bir sevgi kalmaz ortada. İnsanlar yakınlaştıkça daha net görürler gerçekleri
Öyle bir şey olsaydı ben şimdiye evli mutlu ve çocuk sahibi bir adam olurdum
Erkekler temiz seven kızı, kızlar temiz siqen erkeği özler
Bu özlü sözü neye borçluyuz
Yaşattığıni yaşamadan anlayamaz
Çok doğru bir söz katılıyorum
Eninde sonunda dönüyorlar merak etme.
Eden eder etmeyen cehenneme kadar yolu var.
olablir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?