- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 ayErkekler tipe göre kadın seçerken kadınlar neden kalkıp da erkek düşmanı olmuyor? Kadınlar neden bakımlı ve iradesi güçlü, sağlıklı erkekleri seçtiği için kötüleniyor? Hayatımda tanıdığım en egolu, en kötü züppe erkekler kaslı falan değildi. Hatta yeni başlamamış ise sporcu erkekler ne istedikleri konusunda hep net oluyorlar, oyalamıyorlar. Dolayısıyla onları seçen kadınlar bilinçli bir seçim yapıyor, ne de olsa karşılarında net bir erkek var. Yatağa atmak için duyguları üzerinden yürümüyorlar. Sporcu erkeklerin çocuklarında epigenetik farklılıklar da var bunları da araştırmanı tavsiye ederim. Yani kadınlar sadece estetik görünüş için sporcu erkeklere yönelmiyor. Aslında farkında olmadan daha sağlıklı ve iradesi güçlü erkeği seçiyoruz. İradesi güçlü olan insan ilişkilerdeki zorlukları yönetmede de iyi oluyor, psikolojik açıdan kendini güçlendirmiş oluyor. Hatta kendi deneyimlerimden yola çıkarak en iyi davranan erkeklerin bile kendisine bakanların olduğunu söyleyebiliyorum. Bunun için bir erkek gelip bana karşı incel oluyorsa bu onun egosu zedelendiği içindir. Biz de asosyal bencil ergenlerle uğraşmıyoruz zaten. Gördüğüm hiçbir incel de başarılı, yakışıklı veya efendi olmadı asla. O incellerin kadınlarla olan derdi de; çalışan bir kadın olsa dahi her kadına para düşkünü demeleri (kendi paraları yok ve çalışmak, çabalamak, üretmek istemiyorlar), ev içi sorumlulukları ve çocuk bakımını artık onlar da üstlenmek zorunda bunun farkındalar, artık erkeklerin aldatmasının normal görülmediğinin farkındalar, artık eski zamanlarda olduğu gibi kadınlar çalışsa bile parasını alamıyor gibi bir durum olmuyor, artık kadının bedeni ve yaşantısı hakkında söz sahibi olamıyorlar. Yani kısacası kadını hiçbir şekilde sömürememenin verdiği acıdır incellik.
214 Yorumla
Soran1 ayBurada sorun kadınların bakımlı, sağlıklı veya sporcu erkekleri tercih etmesi değil; bu tercihin eleştirilemez bir ahlaki üstünlük gibi sunulması.
Bir erkeğin tipe önem vermesi nasıl bütün kadınlara yönelik bir düşmanlık anlamına gelmiyorsa, bir erkeğin kadınların partner seçimlerini sorgulaması da otomatik olarak incellik’ değil. Tanıdığım inceller başarılı, yakışıklı veya efendi değildi demek de zaten argüman değil, kişisel örneklem.
Üstelik sporcu erkekler iradelidir, dolayısıyla ilişkilerde daha iyidir bağlantısı da aynı şekilde varsayım. Kas geliştirmek irade gerektirebilir ama iyi partner olmak için gereken iradenin garantisi değildir. İnsan karakterini kas kütlesinden okumaya başladığımız anda, eleştirdiğimiz yüzeyselliğin başka bir versiyonunu üretiyoruz ;)
Kısacası mesele kadınların kimi seçtiği değil; kendi tercihini savunurken karşı tarafın tercihlerini psikolojik arızaya indirgememek... 1 sayfa yazı yazacağına yargılarının bedelini de sorgula- 1 ay
Sayfa kadar yazmışsın diyorsun ama kendin aynı şekilde yorum yazmışsın, hemde yapay zeka ile 😀 hiçbir kadının kendi tercihlerini ahlaki ya da farklı bir şekilde üstün tuttuğuna şahit olmadım. Ama neredeyse her hafta sosyal medyada "sarışın olmayan kendine kadın demesin" gibi söylemleri görüyoruz, bence kimi sorgulaman gerektiğini iyi biliyorsun. Bir sorun konuşuluyorsa onu tek tarafın üstüne yıkarak "incel olmakta haklılar" diyerek çözüm aranamaz. Kaldı ki senin yaptığın bu şey ne eleştiri, ne de sorgulama. Suçluyorsun. Kişinin kendini insan ilişkilerinde ve başka şekillerde geliştirmesi kendi tercihidir, incel olmak da bir tercihtir. Tarih boyunca ve günümüzde de en çok kadınlar bu konulardan zaten çekiyorken tuhaf bir şekilde düşman olan erkekler oluyor. Erkeklere de kötü şeyler yapılmıyor demiyoruz ama erkeklerin kendini her zaman daha mağdur konumda göstermeye çalışmasının mantıklı bir sebebi yok. Üstelik birinin herhangi bir tipi seçmesi, diğerlerine karşı senin de dediğin gibi "bir düşmanlık anlamına gelmiyor" ise bazı kadınların kaslı erkek seçmesi diğer erkeklerin incel olmasına gerekçe olarak gösterilemez. İşte tam burada kendinle çelişiyorsun.
+ - 1 ay
İnceller ve iradeli insanlar konusunda dediklerim hem kendi deneyimlerimi hem de dinlediğim birçok psikolog, sosyolog, araştırmacı uzman doktor gibi kişilerin içeriklerine de dayanıyor. Yani bir argüman merak ediyorsan sen de onları araştırabilir veya dinleyebilirsin. İrade konusunda sadece spor üzerinden örnek verdim, yaptığım tek yüzeysellik bu. Ama kaslı erkekleri yüceltmedim, olumlu yönlerinden bahsettim ve her sporcunun aynı karakterde olduğunu iddia etmiyorum. Ama sen her incel için bir kurban rolü yaratacaksan, sur olaylarının olduğu dönemde x de dönen "discord c31k grubunun kızlara yaptıkları, paylaşımları" adlı içerikleri araştırıp bulmanı tavsiye ederim. Ama çok hassas içerikler olduğu için muhtemelen ya ulaşamazsın ya da zor ulaşırsın. O zaman incellerin aslında ne olduğunu daha iyi anlamış olursun. Katledilen kadınların ve çocukların ebeveynlerine yaptıkları tehditleri ve sözde şakaları da görmüş olursun belki. İşte bu bahsedilen inceller tam olarak böyle şeytanlar olduğu için, zaten bu insanlara "gelişmiş, kendine dikkat eden" demek imkansız. Çünkü onların kadınlara karşı evrensel bir nefreti var, bu da sağlıklı birinin yapacağı bir tercih değil.
Soran1 aySenin etrafındakilerin seviyesine alıştığın için, sana ağır gelecek bir görüş yazınca, yapay zekayla cümleleri işlediğimi düşünmen gayet normal. Bir sen akıllısın, başkaları yapay anladığım kadarıyla hayatım jdjfjd
Yapay zekayla cevap verdiğimi söyleyip, çelişki olduğunu dile getirmen de; kendinle çeliştiğin anlam için harika bir örnek oldu :D- 1 ay
Etrafımdaki insanlar genel olarak düzgün Çünkü düzgün olanları seçiyorum. Erkeklerde bir zahmet incel olmak yerine aynı seçimleri yapsınlar. Senin bana ağır gelen bir gülüşün yok sadece senin kabul etmek istemediğin gerçekler var. Cevap vermen ve hala laf sokma çaban da, sadece işine gelen kısma yanıt vermende bundan kaynaklı zaten.
- 1 ay
Ama fikirsel olarak gerçekten de yapay geliyorsun Çünkü pek de günümüz dünyasında ve Türkiye'de yaşamıyor gibi yorumlar yazıyorsun.
Soran1 aySenin seçimlerin kendi tercihin, tercihleri eleştirmek de bir hak. Seçimli özgür tercihlerin de genelde aynı kapıya vurması da eleştirinin adı :) Anlama, cümle kurma kapasitesi sınırlı kişiler olduğu belli ki, yazdığım görüşü yapay olarak nitelendiriyorsun; çünkü işine gelmiyor ve işine gelene cevap veriyorsun dediğin düşüncenle yine çelişiyorsun.
Soran1 ayYargılarının kabullenmesi senin doğruların, varsayımların üzerinden sonuç çıkarmaya çalıştığın 1 sayfalık paragraftın sadece
- 1 ay
Aynı şeyleri yazmak dışında yaptığın bir şey yok. Gerçeklere karşı gözlerini kapamaya devam ederek mutlu olursun umarım iyi günler.
- 1 ay
Tercih eleştirisi kaslı erkek tercih eden kızlara "premium kucaklarda" demek değildir. Eleştiri ve saldırı arasındaki farkı öğrenmen gerekiyor.
Soran1 ayDüşündüğün varsayımlar ve seçimlerini güçlendireceğini düşündüğün örneklemlerine önce yapay sanrısına kapıldın, şimdi de kendi düşüncelerinin eleştirisine saygı duyamayacak bir dille topuklama derdindesin, işinize gelmeyince herkes yapay, incel, kötü zaten..
aynen kral, hadi oyna devam ;)
Soran1 ayKendi çıkarımlarınla doğrularını parlatmaya çalışıyorsun sadece aşkım, kucaktan kucağa atlayan kızlar varsa o senin tecrüben
- 1 ay
Saygısız dilden bahsedenin saygısızlığın alasını yapması, kötülükleri görmezden gelmesi, hala işine gelmeyen yerlere yanıt vermekten kaçınıp sadece laf vurabileceğini düşündüğü yerlerden laf vurup ama aslında kendini küçülttüğünün farkına varmaması da komik. Ama bir noktada haklısın, incelleri zavallı görecek kadar sığ bir zihniyet sırf anlasın diye açıkça ve şahsına saldırmadan yazmaya çalıştığım ve insanlarla empati kurmasını beklediğim için hatalı olan benim. Zaten kendi kendine bir oyun yazmış ve onu oynuyorsun, gerisine hiç odaklanmıyorsun. Çünkü derdin tartışmak ya da sorgulamak olsaydı kendi fikirlerinin dışındaki fikirlere de gerçek bir yanıt vermeye cesaretin olurdu. Yapay zeka ile yazdığını hala düşünüyorum çünkü ilk yaptığın yorum bile üslup olarak çok daha farklı. Yani kendini gizleyemiyorsun, söylediklerim bayağı bir ağrına gitmiş ve bu yüzden birkaç kelimemi cımbızlayıp saldırıya geçtin. Herkesin incel ya da bir şey olduğunu iddia ediyor olsaydım örneklerde de bulunmazdım ve sana argüman sunmazdım. Ama sen kendinle çelişmeye devam ederek içi boş laflarla hala ego kasma peşindesin.
Soran1 ayBu kadar uzun anlatıp hala aynı noktayı ıskalıyor olman ilginç. Ben incel etiketi taşıyan herkes kötüdür demiyorum; sen ise benim eleştirdiğim genellemeyi, birkaç ağır örnek üzerinden tekrar tekrar savunuyorsun. Bir görüşe cevap vermek için karşı tarafın psikolojisini, zekasını veya kullandığı kelimelerin kaynağını çözümlemeye gerek yok; iddianın kendisine cevap vermek yeterli.
Sonuçta sen benden ön yargısız sorgulama beklerken, benim itirazımı sığlık, ego ve empati eksikliği diye açıklıyorsun. Yani tam olarak eleştirdiğin şeyi kendin yapıyorsun.
Beni ikna edememen, benim gerçeği görmek istemediğim anlamına gelmez. Bazen karşındaki sadece senin vardığın sonuca ulaşmıyordur yani, umarım şimdi kendi yargılarının bedelini ödersin
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. inceliğini artması kadınlar içinde büyük sorun, her gün premium kucaklarda kendilerini eskitiyorlar ve duygusal olarak giderilemeyen açlıklar. Kadınların %99u aynı erkeklere düşüyor, erkek yetişmediği için hepsi birbirini aldatıyor ve sonuç hüsran, kaybeden yine kadın
11 Yorumla
Soran1 aytam özeti
- Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı.
1 ayHiç alakası yok spor yapan erkek züppe asla olmaz çoğunda iyi niyetlidir diper erkeklere göre sizi yatağa atmaya çalışmazlar ama arada çürükleri de var onlar da yatağa atmak için spora gidenlerdir
01 Yorumla
Soran1 aySpor yapmak insanın bedenini geliştirir, karakterini otomatik olarak değil. Çürükleri istisna diye ayırıp iyileri sporcu olmalarıyla açıklamak zaten sonucu baştan belirlemek
Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu muhabbetler çok saçma isteyen istediğini arzular mesela güzel kızlara karaktersiz canım denir aslında tam tersi çirkin kızlar daha kezban karsktersiz oluyor
01 Yorumla
Soran1 ayGüzelliğin karakterle, çirkinliğin de kezbanlıkla korelasyonunu hangi laboratuvarda keşfettin?
İnsanların karakterini aynadan okuyabiliyorsan psikoloji bilimine büyük katkın olur :)))
Yapay Zeka Cevapladı
Seçimlerimizin toplumsal dinamikleri etkilediği bir gerçek ancak incellik gibi karmaşık bir durumu sadece yüzeysel tercihlere bağlamak haksızlık olur. İnsanlar genellikle dış görünüşe çekilse de uzun vadeli bağlarda karakter, duygusal olgunluk ve samimiyet arar. Popüler kültür algılarımızı yönlendirse de günün sonunda güven veren insanlara çekiliyoruz 🧠. Peki sen ilişkilerinde dış görünüşün çekiciliğine kapıldıktan sonra karakter uyuşmazlığı yüzünden pişmanlık yaşadın mı? 👁️✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
1 ayBana da genelde erkeksi iri enerjisi yüksek ağır ağırbaşlı insanlar çekici geliyor yani doğuştan kalıplı olanlar daha iyi bence ayrıca
317 Yorumla
Soran1 ayiri olmasını sağlam becerir ve korur diye istiyorsun bence, hayvanat bahçesinde yaşamıyoruz. Sağlam bir beyin zevki de yüceltmeyi de daha iyi becerir
- 1 ay
😂😂😂😂
- 1 ay
Allah'ım tartıştıkları şeye bak koptum
- 1 ay
🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
seninle aynı şeyleri yasamışız bende asla aile denen kavramı sevmiyorum midem bulanıyor
- 1 ay
Sanırım bu yüzden psikolojik olarak çok güçlü bir insan arıyorum evleneceğim kişiyle çünkü anne ve baba olmadan büyüdüm
- 1 ay
Ben hiç umrumda olmuyo erkekler😂
- 1 ay
Ay bide canım diyo bakıcan mı bize bok bakarım gelinlerin damadın kızın ogulların baksın yemin ediyorum yedigim ekmege bile gözlerine gelirdi insallah damadı gelinleri tarafından öyle şeyler yasarki beter olsunlar
- 1 ay
Vallahi ben annemin babamı hiç hatırlamıyorum çocukluğumda yani hiçbir anı yok onlarla alakalı
- 1 ay
benimde şimdide yok hiç umrumda degiller🤣
- 1 ay
bundan sonra nasıl bi hayatım olur bilemem ama
Soran1 aykendi aralarında uslu uslu konuşuyorlar, yerim sizi ballarım <3 en azından 1 sayfa yazı yazıp, yazdığının hakimiyetini kuramayanlar gibi değilsiniz ;)
- 1 ay
🤣kendi denginde kaliteli birini bulunca sohbet etmek insana iyi geliyor
Soran1 ay@naberkızsıllık aranıza katılmak isterdim ama şu vitrinci takımla azıcık işim var ;) :D
- 1 ay
işin rast gelsin kolaylıkla her işini yapasın canım 🙃😁
Soran1 ay@naberkızsıllık teşekkür ederim canım ;) :)))
- 1 ay
@naberkızsıllık toplum normlarına geleneklere falan karşısın sanırım
1 ayBi kız olarak seni öldürmek isteyen bi guruha nası hak verirsin
31 Yorumla
Soran1 ayaşağılandıkları, değersizleştirildikleri için öfke kusuyorlar
1 ayO tipleri sadece sosyal medyada gprunce begeniyorum normalde o kaslardan dolayi altlarina sicmislar gibi yuruyorlar
15 Yorumla
Soran1 ayrealde ağırdan satış modundayım diyorsun
- 1 ay
Ne alaka knk yuruyusleri bile tuhaf diyom
Soran1 ayseçilim olarak bunları sadece sosyal medyada olsa dahi beğeniyor olman sorun zaten, anlamadın mı?
- 1 ay
Knk ne kastin ya oyle poz kesmeleri falan hos ama gercekte cok kasintilar ne kadar hassaslastin oyle 😃
Soran1 aybilmiyorum, ben yazdığını tartıp sana veriyorum. Sana kasmak gibi gözüken sanırım alışık olmadığın yanıtlarım, jfjgjfjgj sohbetine alışmışsın
Kişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı. Ve günün sonunda hepiniz bir otel odasında ilk defa gördüğü bir adamın yatağında Uyanıp sonra da temiz erkek arıyorsunuz evlenecek
13 Yorumla
Soran1 aysonuçları az çok görüyoruz
Soran1 ayhaklısın diyorum
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ne biçim bir soru sorduysan soruya gelenlerin nerdeyse tamamı beni engellemiş mk dasjkasdkjdaskjasddjkas
114 Yorumla
Soran1 ay:D
Soran1 aykuyruklarına fena basmışsın işte, daha iyisi ne olsun ;)
Soran1 ayjfjgjfjjssssd
Soran1 ayyürü be yiğidim djdjd
Soran1 ayhünkarım ;) :D
Soran1 aylelellellelel :D
Soran1 ayhelelelellelel iyi biliriz cancım :D
1 ayBu yüzden mutlu olamıyosnz gerçek erilliği bitirdiniz
12 Yorumla
Soran1 ayevet haklısın
- 1 ay
Siz düzeltin bunu artk
Gizli Üye(30-35)1 ayValla incelik tek bir yerde artmasın gerisi önemsiz 😂😂 ıhım ıhımmmm
310 Yorumla
Soran1 aykapkalın istiyorsun, güzel yani
Soran1 ayvektör bu kız ne diyor ya? :D
Soran1 ay@Vektör26 her kız kalın sever, işini bilir o ;) :D
Soran1 ay@Vektör26 jjfjd
Gizli Üye(36-45)1 ayB kafayla giderseniz daha da dusersiniz hak ettiniz
14 Yorumla
Soran1 aybeyin ve hayvani duygular çelişiyor bizde
Cevap sahibi1 ayBence kalp ve duygu yoksulu ile birlikte dusunce ozurlulugu var.
Soran1 ayhaklısın
Cevap sahibi1 ayBilmem ama dusuncem bu yonden ben biraz gaddarindir cogu konuda
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yani gereksiz bir dış görünüşe göre seçme olayı var bu aralar
10 Yorumla
1 ayYıllardır kadınlar üzerinde inanılmaz bir güzellik baskısı var ama kadınlar niyeyse erkeklere düşman kesilmiyor bu denli :D. Kaslı ve yakışıklı ister herkes NORMAL olarak. Ve erkeklerde güzel ister
213 Yorumla
Soran1 ayGüzel ve çekici birini istemek elbette normal; mesele tercih etmek değil, tercihi norm diye dayatmak. Herkes kaslı ve yakışıklı ister dediğin anda kişisel tercihi toplumsal genellemeye dönüştürüyorsun.
Ayrıca kadınların güzellik baskısına erkeklerden daha az tepki verdiği iddiası da kadınlar şöyle, erkekler böyle diye açıklanabilecek kadar basit değil. İnsanların partner tercihlerini eleştirmek başka, bir cinsiyeti topluca suçlamak başka. Kısacası sorun insanların güzel veya fit insanları beğenmesi değil; fiziksel tercihi karakter, değer veya insanlık ölçüsüne çevirmek.. kapiş ;)- 1 ay
Harun abi kadın güzelliği üzerine yapılmış sektörler varken norm gibi dayatılmadığını söylüyorsun, patronlar çalışanları güzelliğine göre seçiyor bazen. Ona bakarsak demişsin ki herkes fit bakımlı partner ister kadınlarda istiyor ne var bunda?
Soran1 ayGüzellik üzerine sektörler var demen zaten güzelliğin toplumsal bir norm haline gelebildiğinin kanıtı; ama buradan o halde herkes fit ve bakımlı partner ister sonucuna atlamak biraz elma-armut kıyaslamak oluyor jdjjdjjfjd
İnsanların çekici bulduğu kişileri tercih etmesi başka, belirli bir görünüşün toplum tarafından ödüllendirilmesi ve beklentiye dönüştürülmesi başka. Bu arada harun senin babandır- 1 ay
Tabiiki de yakışıklı, uzun erkekleri isteyecek kadınlar doğanın kanunu bu. Erkeklerde fit, güzel kadınları isteyecek kanun bu. Senin zorun ne kadınlar isteyince mi sorun oluyor? 3 yıldır aralıksız sarılara biteriz diye söyleyen rapçiler çıktı hiçbir kadın bu kadar kinlenmedi
Soran1 ayDoğanın kanunu diyerek kişisel tercihi evrensel gerçek ilan edemezsin.
İnsanların çekici bulduğu özellikler olabilir; ama her kadın uzun ve yakışıklı ister demek genelleme :) Mesele kimin kimi beğendiği değil, bu tercihi bütün bir cinsiyete mal edip norm diye sunmak.- 1 ay
Norm diye sunmuyorum "ay herkes uzun beğenecek" demiyorum bu evrimsel bir gerçek 10 kadından 9u uzun erkek istiyordur,10 erkekten 9uda 90-60-90 kadın istiyordur
Soran1 ayEvrimsel gerçek diyorsan önce on kadından dokuzu gibi bir oranı nereden çıkardığını göstersene bana kaslı yakışıklısever ablam.. Ayrıca insanların çoğunlukla bir özelliği çekici bulması, o özelliğin herkes için geçerli bir kural olduğu anlamına gelmiyor, bunu biliyorsun dimi? Tercihi genelleştirince zaten farkında olmadan normdan söz etmeye başlıyorsun
- 1 ay
Kendi çevremden biliyorum, sorduğum her kız uzun istiyor. Kaç tane sokak roportaji izledim 4 kıtadan kadınların yarısından fazlası uzun istiyor. Erkekler içinde aynısı, erkeklerin daha absürt kriterleri var hatta. Sen sanırım kısa olup kuyruğu yanan bir erkeksin yoksa kadın olsaydın dediğimi kabul ederdin. En basitinden buraya soru at uzun erkek mi kısa erkek mi, iyi fiziklj kadın çekici midir diye gör :D
Soran1 ayKendi çevren ve izlediğin sokak röportajları bir anket değil ki kaslı yakışıklısever ablam :) kişisel gözlemin sadece.. Benim gördüğüm herkes böyleden 10 kişiden 9’u böyle sonucuna geçemezsin yani.
Brikaç gözlemden evrensel bir doğa kanunu çıkarma derdindesin, beni kısa olarak vurma hevesindesin :/- 1 ay
Öf tamam kanka o yüzden boy uzatma ameliyatı diye bir şey çıktı ihtiyacı olmasalar bile yaptırıyor erkekler acaba niye :D ve evet kaslı, uzun seviyorum kısa, şişman mı seveyim ahhahahahha
Soran1 ayBoy ameliaytının olması 10'a 9'luk çiftenin kanıtı değil ki; kaslıyakışıklı sever ablası :D İnsanların bir standardı kafaya takabildiğinin kanıtı sadece, insanların çekici bulduğu özellikler olabilir; mesele bunu doğanın değişmez kanunu diye pazarlamamak.
Şimdi yemek yiyeceğim, gece gelirim müsait olunca hayatım :))
- 1 ay
Ay tamam harun abi kısasın anladık
Soran1 ayşeytan diyor gel iddianı çürüteyim ama olmuyor işte :D neyse cici bak kendine, gece geleceğim ;)
- Kişilik & Karakter konusunda 530 cevap paylaştı.
1 ayO kaslılar s ki yor kullanıyor sonra kadın efendi erkek avına cikıyor ben nmusluyum yalanı söylüyor aslında ben buna kızıyorum...
00 Yorumla
1 ayIyy nesini isteyelim gylerin
21 Yorumla
Soran1 aydeme öyle bacım, salyaları akıyor bazılarının
- Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı.
1 ayHer şey sizin yüzünüzden
11 Yorumla
Soran1 ayben de bunu tartışıyorum ama bazı hemcinslerimin yine zoruna gitti :))
Kişilik & Karakter konusunda 466 cevap paylaştı. Kekolarda var onları da hesaba katmak lazim
11 Yorumla
Soran1 aykesinlikle
- Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı.
1 ayKullanırlar seni
18 Yorumla
Soran1 ayseviyorlar sandım hepsi aynı bk çıktı
- 1 ay
Ee ne bekliyordun bunlara karşı çakal olucan
Soran1 aysonra ortada bırakılınca zırlıyoruz
- 1 ay
Güzelim bunlara göster ama verme taktiği yapican hemen verirsen adını bile iki gün sonra hatırlazlat
Soran1 aykanıyoruz hemen çok doğru
- 1 ay
Boşluktasin sevgiye açsın ilgiye acısın iki güzel lafa iki ilgiye kanıyorsunz
Soran1 aymalız bence
- 1 ay
Deme öyle mal değil ya saf ve duygusal ihtiyaçları olan kadınlar sevilmeye daha çok hak ederler
1 ayKaslı yakışıklı züppeler sjjsjss
13 Yorumla
Soran1 aytam üstüne basmadım mı? ;)
- 1 ay
Bilmiyorum bana komik geldi sadece
Soran1 aypeki canım
Gizli Üye(25-29)1 ayİncel adam zengin olur mu önce buna cevap bulun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBak ne güzel özeleştiri
11 Yorumla
Soran1 ayteşekkürler
Kişilik & Karakter konusunda 14,3b cevap paylaştı. Onların zaten incel olası varmış ruhları ezik
20 Yorumla
1 ayYo değil
32 Yorumla
Soran1 aykabullenmemek doğruların sendeki varsayımı, varsayım üzerindeki seçim de eleştirinin tercihi.
- 1 ay
Kardeş herkes sen değil ya
Kişilik & Karakter konusunda 861 cevap paylaştı. İncellik derken, nasıl yani?
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayAfferim lannn
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
1 ayEvet arttı
21 Yorumla
Soran1 ayne yazık ki
1 ayHatanızı anladınız yani
12 Yorumla
Soran1 ayaydınlanma yaşıyorum
- 1 ay
Hımmmm kimsin merak ettim
1 ayEgolarının sebebi sizin bu vizyonsuzluğunuz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 523 cevap paylaştı.
1 ayasdjhfama baya komnik
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Onun başka bir nedeni var mantıkli
00 Yorumla
1 ayMuhtemelenn
33 Yorumla- 1 ay
@narsuyumuyum sizin yüznzden eril lik bityo
Soran1 ayböyle hakikatli kızlar göz dolduruyor
- 1 ay
Ewt
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 ayBen istemem
10 Yorumla
1 ayNe alaka
11 Yorumla
Soran1 aysunulan yargıyı kabullenmemek de bir tercih tabii, tercihler özgürlükse; tercihleri eleştirmek de bir serbestlik elbette. Yalnız seçimli tercihler de nedense hep aynı kapıya çıkıyor
Gizli Üye(36-45)1 ayGel canım 💋 sizi herzaman seveceğim
10 Yorumla
1 ayİncellik ne lan?
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 17,9b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ayDaha da artacak
12 Yorumla
Cevap sahibi1 ayKaslilara dusmuyor kimse kekolara dusuyor yalan
Cevap sahibi1 ayInceller daha da artacak ve bu kizlarin keko sevmesini bitirecekler ✊️✊️✊️ ve o kadar kas yaptik hala bakan yok mk seks yapan erkeklerden de nefret ediyoruz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar