En çok üzülüp ihtimal verilmediği ama sizi sarsan şey nedir?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Ya durum gercekten cok gorwcelı benım hıc fark etmedıgım yerden esım fark etmıs oluyoe ya da o sekılde bakıyor etkılenıyorum baya
Mesela örnek bir durum söyleyebilir misiniz?
Ya soyle mesela karsıdan karsıya gecoyyoruz ben farkında degılım motor ya da elektırıklı arac gelıyor esım benı tutuyor ya da elımden cekıyır ya da o sırada sarılıyor gıbı dıyık auan aklıma bırsey gelmedı
Çok şeyler gördüm yaşadım ama bazi metafizik paranormal olaylar hayatıma yön verdi
Tek kalmamaya çalışın paranormal olay için diyorım
hassas olursan ölürsün, mahallede hassas tek şey terazi 🌹
ama yoğun dönemlerden geçen bir erkek arkadaşıma o dönemki sevgilisi benim aklıma bile gelmeyecek şeylere kırılıyorsun ve bunları fark edemediğim için gönlünü de alamıyorum demişti
Anlamadım basını ama kız çok naşfmişş
1. sınıfta yarım yamalak okuma biliyorken babamın telefonunda annemi aldatma mesajlarını keşfetmek
Ah be kral bunu yaşayan tek sen değilsin. Arkadaslarımda var bende mesaj atmıstım kadına yarım yamaalak Türkçemle. Şimdi benim arkadaslar annesine dememiş ama ben hep dedim anneme. Yuva yıkılmasın falan değil. Ama biliyor musun benimkiler görücü usulü arkadasım anne babası kaçmış öyle seviyorlarken bile aldatıyor adam. Sen ne hissettin peki
Babam uyuyorken telefonunu gizlice alıp yılan oyunu falan oynayacakken mesajları gördüğümü, hemen yerine koyup odama gidip ağladığımı hatırlıyorum. İlk kez orada anlamıştım bu evliliğin uzun sürmeyeceğini. O yüzden kimseye söylemedim en azından kalan kısa zamanımızı da hep beraber geçirelim diye. Hala bugün bile hiç kimseye bilmiyor bu olayı. Annem keşfetti tabii aradan 1 ay falan geçince, bir gün bırakmasını umarak yıllarım geçti… En son boşandıklarında banka 2 tane evimize çökmüş, 1 memur maaşıyla yüklü miktarda borç ve kira derdiyle annemle kalakalmıştık. Ne baba ama :dd
Duygusal erkek olmaz, erkekliğe aykırı
Olur güçlülük fıtratınızda var ama hepimiz insanız kimsenin olmadığı yerde üzülüp ağlayabilirsiniz
Ergenlik ve gençlik yıllarım çok duygu yüklüydü
Mesela
Yaaa bilinmeyen özelliğimdir belli etmem genelde
Güvenilmemek
🤦🏻♀️
Çok seviyorsa tabiki
Bu yoğunluğu bulamamak yani karşıda.
Ne burcusun?
Başak✨
Tanımak isterdim bu başağı ☺️
Maalesef ben varim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Duygularını derin yaşayan ve bunu saklamayan erkekler sanılandan çok daha fazla var, sadece toplum baskısı yüzünden genellikle kabuklarının altına saklanıyorlar. Onları en çok sarsan şey ise genelde saf bir iyi niyetle yaklaştıklarında karşılaştıkları nankörlük veya hiç beklemedikleri bir anda gelen samimiyetsizlik oluyor. İhtimal vermedikleri bir güvensizlik kırılma noktaları olabiliyor. 🧠✨ Senin hayatında duygularını bu kadar açık yaşayan ve seni şaşırtan biri oldu mu hiç? ☕