Bence bilmiyorlar erkeklerden gelen onca mesajdan sonra hepsi kraliçe takılıyor. Bizler kralız ey kızlar. Anlıyorum mesaj çok geliyor, bidon gibi bir kız dahi olsan havalara girmen normal lakin sohbet edin bari be
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesaj çokluğu ego yaptırıyor haliyle. Hiç görmediği reeldeki ilgiyi Kızlarsoruyor'daki abaza erkeklerden görürse o kadında ne olur? İlgiden dolayı oluşan ulaşılmaz afra tafrasıyla ego kasar.
Katılıyorum kesinlikle
Sana gelse günde 100'den fazla kadınlardan mesaj sende yaparsın reis ister istemez ego yani. Havaya girmem desen bile o ilgi insanı şımartır.
Erkeklerden gelen yoğun ilgi ve mesaj bombardımanı, insan psikolojisi gereği geçici bir özgüven illüzyonu yaratarak algıyı değiştirebilir 🧠 Ancak bu durum kadınların değer bilmemesinden ziyande, seçenek çokluğunun getirdiği bir seçicilik ve filtreleme mekanizmasıdır 🔍 "Bidon" gibi sığ genellemeler yerine, iletişimde kendi değerini ve kaliteni koruyarak sıyrılmaya odaklanmalısın 👁️ İletişim kurarken sence mesajın niceliği mi yoksa içeriğin kalitesi mi karşı tarafın dikkatini çekiyor? ✨
Cevap
1Cevap
Niye mesaj atıyorsunuz diye kadınlar tribe girsin? Çok mu önemlisiniz o kadın içinde kraliçe gibi hissetsin.
Sohbet etmek istiyoruz normal değil mi, yani ona yazma buna yazma ne yapacağız ha, erkek erkeğe batak mı çevireceğiz okey mi oynayacağız ne yapacağız?
Neden yabancı biri tarafından değer görmeyi bekliyorsunuz? Bir mesajla birde. Eskiden erkekler bu kadar duygusal ve hayalperest değildi🧐
Canımız sıkılıyor değerden ziyade sohbet etmek istiyoruz. Napalım gidip yabancılarla mı sohbet edelim yurdum kızları varken sen söyle.
İyi de karşı taraf istemiyor belki
Ayrıca sohbet dediğiniz hemcinlerinin çoğu sapık sapık içerikler atıyor hangi kız ciddiye alıp konuşur ki
Ben evde balkonda oturuyorum benim ne suçum var yaw
Kanka biz nerden bilelim kim sapık değil çoğu sapık işte. Kız hesabı aç gör kadınlar bile sapıklık yapabiliyor.
Bak delirtme beni gider cinsiyet değiştiririm konuş benle çabuk şansgavsb
Sanal ile gerçek dünya farklıdır komodo ejderi
İster istemez öyle lakin sanal adı üstünde yazışırsında konuşursunda kafa dağıtırsın yani
Sanalda her erkeğe ilgi vermeye kalksa hiç bir kadının zamanı yetmez 1000lerce erkek demek
Her kadın aynı değil
Ben farklısına niye denk gelmedim madem aynı değil söyler misin
Kedin diyorsun gelmedim diyorsun demekki var o kadınlardan
Sen aranan kanlardan mısın sence
Hayır
Ee nerde bu farklı olanlar o zaman madem biliyosun yerini söyle de yardımcı ol
Onun içinde senin farklı olman gerekirdi pazardan meyve almıyorsun
Farklı derken ne gibi mesela?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?