Ablam resmi olarak boşanmamış ama boşanma aşamasında, en ufak söylediğimiz bir şeyi bile yanlış anlıyor ve bize bağırıyor falan böyle. Bu psikolojinin düzelmesi tahminen ne kadar sürer
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ablam resmi olarak boşanmamış ama boşanma aşamasında, en ufak söylediğimiz bir şeyi bile yanlış anlıyor ve bize bağırıyor falan böyle. Bu psikolojinin düzelmesi tahminen ne kadar sürer
bence bunun net bir süresi yok çünkü boşanma süreci insanı gerçekten çok yıpratabiliyor ve sürekli stres altında olduğu için normalde takılmayacağı şeylere bile aşırı tepki verebilir bu illa böyle kalacağı anlamına gelmez süreç bittikten sonra biraz rahatlamasıyla toparlanabilir ama bazen boşanma bittikten sonra bile bir süre öfke ve gerginlik devam edebiliyor siz de her söylediğini kişisel algılamamaya çalışın ama size bağırmasını da normalleştirmeyin sakin bir zamanda sınırınızı koyup bu şekilde konuşulduğunda konuşmayı sürdüremeyeceğinizi söyleyin bence zaman vermekten çok onun yaşadığı sürecin ne kadar sağlıklı ilerlediğine bakmak lazım bazı insan birkaç ayda toparlar bazıları daha uzun sürebilir
Boşanma süreci belirsizliklerle dolu olduğu için ablan şu an yoğun bir savunma mekanizması geliştirmiş. Yaşadığı öfke Aslında sana değil, içindeki çaresizlik ve kırgınlığa ait. Resmileşme tamamlanıp zihinsel kabullenme başladığında, genellikle bir iki yıl içinde duygusal denge sağlanır 🧠. Bu süreçte onunla tartışmak yerine hislerini anladığını hissettirmek iyileşmeyi hızlandırır. Peki, ona yaklaşırken tepkilerini kişiselleştirmemeyi başarabiliyor musun 👁️?
Cevap
9Cevap
Kişiden kişiye göre değişebilir fazla üstüne gitmeyin
Bizimkilerde yani bizde fazla üstüne gitmiyoruz zaten
Tamam rahat bırakın zamanla alışacaktır kendisi gelirse dertleşmek isterse konuşursunuz Şunu unutmayın ölüm hariç her şeye çare vardır
Ne yaşadığına bağlı xyz ablanınki gibiyse bir seneyi bulur
biraz zaman tanıyın. ne kadar süreceğini biz kesin olarak bilemeyiz kişiden kişiye göre değişir bu.
1 yıl sürer ama bu boşanmanın değil evliliğin etkisi olabilir
3 aydan sonra toparlanmaya başlar tabi kendi isterse önemli olan bu işin bittiğini kabullenmesi
Onu yalnı bırakmamak ve konuşmak lazım dertleşiyor mu sizinle
Düzelmez o yanlış anlama :)
Kişinin de istekli olması lazım. Yardım almalı
neden boşanıyor
Karşı taraf istemedi
Yani aslında onlar çok iyi anlaşıyorlardı kendi aralarında ama karşı tarafın ailesi istemedi hep bir müdahale hep bir müdahale
bir sebebi vardır bunun
ne zamandır evli
İlk kına gününden beri ailesi istemiyordu zaten
14 Ağustos 2022’den beri
4 sene olmuş
çocuk var mı
Evet sadece cumartesi günü fulltime babasında kalıyor o kadar haftanın 6 günü bizde cumartesi günü sabah dokuzda gidiyor çocuk yani çocuk dediğimde iki yaşında pazar günü 5 te ablam sosyal hizmetler aracılığıyla geri alıyor
ablanın psikolojisi
kedine daha uygun biri ile düzelir
1- ablamın bir daha evlenmek isteyeceğini zannetmiyorum -2 babamın ablayı evlendireceğini zannetmiyorum
ablan kaç yaşında
30
ablamın özlemi var mı
Anlamadım
eski eşi için diyorum
Hee yok çünkü zaten kötü şekilde ayrıldılar
doğrudur
Aynen öyle 💯
çalışıyor mu ablan
Hayır karşı taraf ona da el attı zorla işten çıkarttılar ablama baskı yaparak
neden boşandıktan sonra onlara ne
Kaç senedir evli?