Sizi düşünüyor, klima açık yatmışsınız dikkat et hasta olursun gibi ya da uykunu al, güzel dinlen gibi böyle sizi düşünen davranışları var; bunlardan soğur musunuz, bir tık geri çekilir misiniz
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizi düşünüyor, klima açık yatmışsınız dikkat et hasta olursun gibi ya da uykunu al, güzel dinlen gibi böyle sizi düşünen davranışları var; bunlardan soğur musunuz, bir tık geri çekilir misiniz
Cevap
10Cevap
Bazı şeyleri sık sık tekrarlıyorsa mesela her gün yemek yedin mi diye soruyorsa aç kalma gibi tembihliyorsa gibi
bunun erkeklerin hoşuna gittiğini düşünmüyorum. erkeğe annelik yaparsan gelin getirir diye boşuna dememişler
soğutmaz ya niye soğutsun nereye başvuruyorum böyle bir hatun için
Yeni tanışıyoruz ama baya ilgisi var bana güzel cümleler söylüyor bende onu düşündüğüm şeyler söylüyorum soğur mu benden bu da annem gibi diyip geri çekilir mi
Üzerler seni bacım, böyle davranınca dötleri kalkıyo bırak anası düşünsün bunları
Ya çok haklısın ama ne bileyim elimde olmadan düşünüyorum karşı taraf bundan sıkılır mı diye de çok düşünüyorum
anne edası gibi gelmez bunlar güzel şeyler sevdiğini gösteren annelikle ilgisi yok bence hoş şeyler
Daha yeni konuşmaya başlamışsınız 15 gün falan olmuş rahatsız hisseder misiniz
kişiden kişiye göre değişebilir daha henüz erken diye ama ben hissetmezdim tatlı gelirdi
Mesela örnek vereyim bugünden klima açık uyumuş bende dikkat et hasta olursun açık yatma gibi yazdım mesela böyle soğur mu benden
yo neden soğusun düşünceli davranmışsın
Bilmiyorum çok hassas düşünüyorum erkekleri anlamak zor halbuki bana da bunlar ince davranışlar gibi geliyor
bence böyle olmak doğru zaten ben de çok düşünceliyim ki böyle olunmalı bence sevdiğini göstermektir bu ben döngü ezberlemiştim hangi evrede ne oluyor ona göre her fazda gün gün işte duygu durumuna göre davranabilmek için luteal foliküler falan bence zaten aşk dediğin bu sevdiğinin her şeyini düşünmek
Şu an yeniyiz işte sevgili falan değiliz ondan da tereddütlüyüm
olsun dfüşünceli oluşun hoşuna gider belki onun
Gitmeyedebilir de mi
onun kişiliğine bağlı
Bende bilmiyorum işte aman yani benim de kişiliğim böyle soğursa soğusun ne yapayım kendi bilir
senin yaptığın doğru olan zaten soğursa onun kaybı senin değil senin düşüncen doğru olan
Bilmiyorum en çok neye üzülüyorum biliyo musun böyle ilgili sadık birini istiyorlar erkekler öyle biri olunca da kıymet verilmiyor nerde ilgisiz bırakan yüz vermeyen biri var o daha çok dikkat çekiyor üzülmek istemiyorum anlamışsındır boş yere biriyle de vakit geçirmek istemiyorum kıymet verdiğim kadar görülmek isterim bu arada sizin yaşınız kaç acaba
Biliyorum anlıyorum ama bence cinsiyeti yok kızlarda da öyle olanlar var bence doğru insanlar yanlış kişilere denk geliyor yaşım 19 benim
Aaa daha büyük sandım bu düşüncenden ötürü bu arada haklısın bunun cinsiyetle alakası yok ama ne bileyim birinin üstüne düşünce hemen bi geri çekilme anlayamıyorum dilediğim gibi davranamıyorum bu yüzden keşke mesajları burdan atabilsem de yorum yapsan
kaçıngan davranıyor kimi insanlar işte çok saçma ve kötü
Aynen birde şöyle biz 2 kere sabahlara kadar konuştuk baya baya yani akşam 1 gibi konuşmaya başladıysak sabah 8 e kadar konuştuk bunu öylesine yapar mı bir erkek sırf vakit öldürmek için
dediğim gibi kişiye bağlı ama genelde böyle konuşuyorsa keyif alıyordur seninle konuşmaktan bence öylesine yapmaz
Kusura bakma seni de darladım günümüzün devrinde aşk sevgi çok değişik hale geldi 10 kişi ile flörtleşme bunu normal görme yok love bombing yok ghosting bende bunların kurbanı olmamak için işte ne bileyim
yok ne kusuru abla hiç sorun değil ve evet çok haklısın o kadar saçma sapan hale geldi ki aşka çok anlam çok değer veriyorum ben ama başkalarına bakıyorum bu aşk mı diyorum çok yüzeysel
Valla helal olsun sana bu yaşta bu farkındalık aldatmak normalleşti baksana iki düşünme lafı kullanıyorum aklıma acaba benden soğur mu diyorum halbuki ne alaka işte ama günümüzde bunlar değer verilmiyor nerde kötü davranan yüz vermeyen biri olur ona giderler
evet çok haklısın ve böyle düşünebilenlerden olmak çok değerli ya her şeyi o kadar yüzeyselleştirdiler ki ben anlamı olsun istiyorum aşkın bu yüzden kimseye güvenemiyorum biriyle konuşuyorum dış görünüşümü beğendiği için flört ediyor ama karakterimiz uyumsuz falan çok soğutucu direk yani sevginin bir anlamı olmalı ama onlar sadece sevgili rolünde biri olsun diye ilişki yapıyorlar çok rahatsız edici ben korkuyorum bunlar yüzünden sevgimi hakedecek o kişiyi bulamayacağım diye bu yüzden ilişki de yapamıyorum paranoyak olucak galiba
Dediğinde çok haklısın. Tabii ki dış görünüş de bir etken ama karakter, düşünce yapısı ve sergilenen davranışlar her şeyin ötesinde. İnsan ne kadar güzel ya da yakışıklı olursa olsun, içi boş olduktan sonra hiçbir anlamı kalmıyor. O yüzden kesinlikle en doğrusunu yapıyorsun. Sen daha 19 yaşındasın; acele etme, karşına senin gibi ince düşünen, sevginin kadir kıymetini bilen biri mutlaka çıkacaktır. Kafanı yastığa koyduğunda 'Acaba ne yapıyor, beni gerçekten seviyor mu?' diye şüphe ettirmeyecek, sana o güveni ve huzuru hissettirecek biriyle karşılaşacağına inanıyorum.
Ben de inanıyorum umudumu kaybetmemeye çalışıyorum güzel sozlerin için çok teşekkür ederim abla eminim ki sen çok iyi birisin tanımıyorum ama yine de böyle olduğunu düşünüyorum
Çok teşekkür ederim kıymetimizi bilen insanlarla karşılaştırsın Allah bizi
rica ederim amin İnşallah abla
Samimi söylüyorsa hoşuma gider. Laf olsun diye söyleyenler var.
Anaç yapılı sevgiliye tapılır bea.
Yani ne alaka diyip geri çekilir misiniz cepte görülür mü ne de olsa beni düşünüyor diye
Sanmam. Böylesi ruha denk gelmek milyonda birdir. Yani kaybetmeyi göze almak enayilik olur eğer ki aldatma gibi bir saçmalık düşünüyorsa 10 dk zevk için. Bedenler gelir geçer ama ruhlar ömürlüktür.
Yeni tanışıyoruz ve onun da ilgisi var telefonda uzun uzun konuştuk sohbet aşamasında onu düşündüğüm şeyler söylüyorum belki o da onları düşünebilir ama içimden geliyor bazen acaba çok mu abartıyorum ya karşı taraf şuna bak hemen annem gibi düşünmelere başladı diyip bana karşı ilgisi kesilir mi kafam karışık benim ilişki anlayışımda merak etmek düşünmek var ama erkekler için nasıl görülüyor bilmiyorum üzülmekte istemiyorum
Hiçbir davranışı
göğsünde yatırması
harika
ben asik olurdum
Yeni tanışıyorsunuz ufak ufak sizi düşünen cümleler kuruyor belki onu sizde düşünebilirsiniz ama yine de söylüyor ne alaka der misiniz daha yeniyiz bune böyle annem gibi bu arada öyle darlayıcı şeyler değil
Liseli misiniz
Sorum biraz öyle oldu sljddldn ama düşünüyorum elimde olmadan
Hmm düşündüğün kişi yaşı kaç
23 yaşında
Daha büyük düşünmüştüm aile içi biri mi
Hayır yeni tanışıyoruz ama baya ilgisi var telefonda uzun uzun konuştuk bazen sohbet aşamasında onu düşündüğüm laflar ediyorum acaba ne alaka diye bir geri çekilir mi diye merak ettim bu da annem gibi ya da beni cepte görme gibi ama gerçekten değer veriyorum yeni olmasına rağmen
Tamam da sen boşlukta mısın
Anlayamadım neden böyle dediğinizi
Sen lise kaça gidiyorsun çok boşlukta gibisin ama
Liseye falan girmiyorum sadace değer verdiğim insanları düşünüyorum
İşte onun boşluk etkisi var ondan yaşın kaç
Hoşuma gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum seni rahatsız etmek yerine aksine güvende hissettirmeli 🧠 Bir kadının senin sağlığını, uykunu ve konforunu düşünmesi sana karşı beslediği samimi ilginin ve anaç şefkatin bir göstergesidir. Eril enerjisi yüksek erkekler bu ilgiden soğumak yerine bağ kurar. Ancak bu korumacı tavır senin özgürlük alanını kısıtlamaya ve yönlendirmeye başladığı an bir sınır problemi doğar 🔍 Sana böyle hissettiren tam olarak hangi davranışı oldu ✨