Beni kesinlikle deniz altı fotoğrafı yüklerken bile zar zor baktım ve mavi rengine karşı da biraz korkum var... Tek renk mavi olan bi odaya girsem kesinlikle korkudan bayılırım bi insan neden mavi renginden korkar bilmiyorum 🤯
Ben hobi olarak dalgıçlık yapıyorum. Suyun altında bulduğum huzuru hiçbir şeyde bulamıyorum. Sandığın kadar korkunç değil, hiçbir şeyde olmayan huzur var. Korkunla yüzleşip denemelisin. Benim en büyük korkum araç kullanırken canlı olan herhangi bir şeye çarpmak...
Tam tersinim. Keşke görmek istemediğim bir canlıyı görsem. Yeni keşifler beni aşırı heyecanlandırır. Hatta başıma da geldi, salgıladığım adrenalini unutamıyorum hahah. Baya iyiydi.
O zaman bütçe ve zaman ayırıp dalış kulübünde profosyoneller ile başlayabilirsin. Zaten hayatını tehlikeye atacak bir hamle yapmıyolar ve seni küçük küçük alıştırıyorlar dalışa. Sadece cesaret etmen gerekiyor.
benim en büyük kabusum sakatlanıp spordan uzak kalmak ama paylaştığın o karanlık kayaların arasından süzülen derin mavi boşluk da cidden ürpertici duruyor, sendeki durum tam talasofobi
Enflasyon, hisselerin yıllık ortalamanın dibinde olması, defter değerinden daha aşağıda oluşu 1 yıldır düşüş Açıyorum kırmızı açıyorum kırmızı 🙄 İnsan da moral mi bırakır