40 yaşındayım hiç evlenmedim sevgilim bile olmadı evlenmek istiyorum ama çirkinim gittikçe hayattan soğuyorum benim ne günahım vardı ne yapacağımı bilmiyorum
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
32Cevap
Güzellik önemlidir, bunu inkâr etmeyeceğim. Ama “güzel değilim, o yüzden sevilmeyeceğim” sonucu doğru değil.
Asıl tehlike, kendine bunu tekrar tekrar söyleyip daha tanışmadan kendini elemen. Evlenmek istiyorsan beklemek yerine insanlarla tanışman, kendine özen göstermen ve şans vermen gerekiyor. Bir günahın yok. Sadece şimdiye kadar istediğin şey gerçekleşmemiş. Henüz vakti gelmemiş. Ümitsizliğe kapılma.
Kendin diyorsun güzellik önemli diye
Her şey dış güzellikten ibaret değil En azından ben ve benim gibi düşünenler dış güzelliğe aldanıp insanın iç güzelliğini kaçırıyor.
Eğer niyetin ciddiyse ve gerçekten hayatında birinin olmasını istiyorsan seninle tanışmak istiyorum.
Dış görünüş ilk izlenimi oluşturabilir ama insanın karakterini, merhametini, sadakatini ve kalbinin güzelliğini göstermez. Hatta bazen dış görünüşe fazla odaklanmak, gerçekten değerli bir insanı fark etmemize engel olabilir. Güzellik göze hitap eder, ama insanın içi kalbe dokunur.
Spor yap giyimini değiştir iş bul ne bileyim hayatında değişikliklere git boyun kilon saçın makyajın giyimin hep değişsin
45 yaşlarında çok bekar tanıdığım var hiç evlenmemiş ctipe falan bakacağını sanmıyorum iyi insan olsun yeter modundalar samimi isen bu konuda tanistiralim laf olsun diyeyse de sen bilirsin
Biraz erken farkına varmışsın bazı şeylerin kanka bi 40 yıl daha bekleseydin...
İnsanda nedeni güzellik ikinci planda olmalıdır Ruhi güzellik olmalı
Sende kendi dengine göre bulursun birini merak etme
Her kes bir seyle sınanıyor. Hayattan soğuma seninde sınavın buymuş. Çokmu çirkinsin
Çirkinsen işin zor canısı ama denk gelir yaa birileri
Bakım yap kendini sev ve özgüvenini arttıracak şeyler yap bence çirkin değil ümitsizlikten dolayı kendini çirkin hissediyorsunnve özgüvenin düşmüş yaş aldıkça canlar kendin için bişeyler yapmaya çalış
Teyzecim 40 a kadar niye bekledin bunca zaman
Çirkin değilsindir öyle düşünme nasip her şey
madem güzel değilsin bu yaşına kadar bu işi çoktan bitirmen gerekirdi
Herkesin bir alıcısı vardır yanlış kulvarlarda koştuğun için olmuyor belki hiçbir şey
Günahını bulursan söyle abla bende de günah çok bi değiş tokuş ederiz
bir suru cirkin erkek var bul kendine gore bi tane
İlk önce bunu değiştirmen gerekiyor
yaş geçmiş evlenip napacan
Her evlenen güzel olmuyor ki kafa yapısı karaktere bakanda çok var
Neden olmadı peki şimdiye kadar
Bu yaşa kadar nasıl evlenmedin
Öyle düşünme
Çevre edin
Hayata pozitif bak
kime göre neye göre
Evlenme
O yaşına kadar nasıl yapmadın
Her kadın güzeldir
Selam. Nasıl hissediyorsun
Umarım şakadır
her kadın güzeldirr unutmaaa
selamlar tanisabiliriz
merak etme olur
Bulsana birini
Bakımlı ol yeter
İstekli değilmisin
Cinsellik oldu mu
görmek lazım
Nerde yasion
Ciddiysen tanışmak istiyorum
Neden yazmadin
Artık geçmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik, zihnin sana sunduğu algıdan ibarettir ve çekicilik sadece fizikle ölçülmez 🧠 Kendine bu kadar yüklenme, öz değerini ve enerjini dışarıya nasıl yansıttığın çok daha önemli 👁️ Öz güven, samimiyet ve karakter bir insanı en çekici kılan şeydir. Hayattan soyutlanmak yerine kendi değerini keşfetmeye odaklanmalısın ✨ Peki, kendini sevmeye başlamak için bugün küçük bir adım atmaya ne dersin? ☕