Bulimia yeme bozukluğu?

Sitede birçok bu durumu yaşayıp nasıl kurtulacağım diye soranlar olmuş ben de kendi sürecimden bahsetmek istedim ;

7 aylık bir süreçti benim ve ben doktorlara göre ciddi derecede olan bir hastaydım günde 3 öğün ne yersem kusuyordum bunun hastalık olduğunu ilk başlarda asla kabullenmiyordum bir süreden sonra kabulleniyorsunuz bu şekilde yalan olmasın kilo veriyorsunuz ve bu da sizde daha çok yapmayı tetikliyor tartıda ne kadar gram olarak da fazla görsem daha az yiyip daha çok kusuyordum ve ben 23 kilo verdim ama bakın o kilonun daha sağlıksız duracak daha yağ oranı fazla olacak şekilde geri aldım geri aldım hepsini dişim çürümekle kalmadı döküldü, kalp ritmiyle alakalı sorun yaşadım ve en büyük sorunu da kendinize zarar verdiğimizi fark ettiğinizdeki o çaresizliktir beyin buna alıştığı için asla yediklerinizle rahat edemiyorsunuz bakın ben yapayım bırakırım demeyin bırakamıyorsunuz kusamadığınız o süreçte o kadar kötü rahatsız hissediyorsunuz ki sadece ellerini açıp Allah'ım beni bu sıkıntıdan kurtar diyebiliyorsunuz

Benim bırakabilme aşamam kolay geçmedi çok çok zor geçti hatta kaç kere tetiklendim ne kadar çaresizlik yaşadım bir ben bir de Allah'ım biliyor ben ne zaman kendime zarar verdiğini farkına vardım beynim açıldı o zaman bırakma aşamasına geçtim günde 4 kez kusmaktan hiç kusmamaya başladığımda hayat benim için tekrar başladı ne psikiyatri ne ilaçlar hiçbir şey işe yaramaz her şey kendi beynimizde bitiyor kendi değerinizin farkına varın o internette orada burada yazılan her şey gerçek çok zarar veriyor size bu şekilde kendi sürecimden bahsetmek istedim uzun oldu okuyan herkese teşekkür ederim ve bu durumu yaşayan herkese sarılmayı çok isterdim

Güncellemeler
8 gü
Ve bu iyileşme sürecine geçtiğinizde çok zorlanıyorsunuz çünkü dediğim gibi beyin bunu bı rutin haline getirdiği için her öğün sonrasında beyninizde birçok düşünce dolaşıyor ama bunlari susturmaniz lazım ben sürekli yazıyordum böyle böyle ama yapmiyacagim yapamam tekrar bu duruma kendimi sokamam gibisinden tartı için fobim de oluştu 5/6 ay tartilmadigim süreç oldu oda kendim "sağlıklı"şekilde yani spor ve diyet yapmaya başladığımda tarrilmaya basladim
Bulimia yeme bozukluğu?