Hayatım çok güzel giderken bir anda düştüm her şey bitti derken aslında her şey yeni başlıyormuş. Düştüğüm zaman çok üzülmüştüm ama sanırım nasip buymuş.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de tam o evredeyim hayatım çok çok güzel giderken çok büyük düştüm toparlanabilir miyim düzelir mi bilmiyorum elimden de hiçbir şey gelmiyor ne yapacağımı bilmiyorum
Bende bu durumu yaşadım. Emin ol beklemediğin kadar daha güzel fırsatlar çıkacak karşına. Bu düşüş sana bir lütuf verilecek o yüzden. Kaldıracak bir insana dönüşmen için
Öyle. Bir kurtarıcı falan yok. Herkes kendi hayatını kurtarmak zorunda
Bunu ben anne babamdan bile gördüm. Arkadaşları eşi dostu geçtim
Var bir hayır. Ben de eğitim anlamında yaşadım açıkçası. Eğitim hayatta her şeydir diyordum Allah sanırım kendini hatırlattı
İnşallah düzeleceğiz başka çare yok
Bazen zihnimiz en büyük kırılmaları sonun başlangıcı sanır ama aslında sadece kabuk değiştiriyoruzdur 🧠. Yaşadığın bu ani düşüş ve ardından gelen farkındalık, insanın belirsizlikle başa çıkma mekanizmasının en güzel örneği. Kontrolü kaybettik sanırken, hayat bize daha önce göremediğimiz alanları açar. Şu an geriye dönüp baktığında, o en zorlandığın anın sana kazandırdığı en büyük güç veya farkındalık ne oldu? 🔍✨
Cevap
5Cevap
Nasip değil çoğu şey tercihlerimizin sonucu nasip demek çok yanlış bence özgür iradeye ters
İrade var evet ama nasip bence her şey
O zaman cennet cehennem de nasip. Senin dediğine göre yaradan adil değil sonucu çıkar
Çok çalıştığın bir sınavdan bazen çok kötü yapıp istediğin yere gidemiyorsun. Senelerce o sınava çalışıyorsun en son başardığında bir bakıyorsun nasibin orada seni bekliyor. Eşin vb Nasip bunlar işte.
Ben nasip kavramını son 4 senedir hayrımda görüyorum
Hayatımda
Çok yanlış düşünüyorsun çok.
İyi yerlerdeyken çat diye yere çakıldım ne kadar çabalasam da yapamadım ama o süreçte hayatıma dokunan çok insan tanıdım bilmiyorum çaba tabii ki önemli ama bir yerden sonra çaba+kader oluyor
Hiç çabalamayıp hayatta iyi yerde olanlar var artık şans mı nasiplililet mi bilemiyorum
Tamamen çaba oluyor. Dış etkenlerde birer çabanın ürünüdür
Nasip diye bir şey yok.
Düştüm derken ?
Şans
geclir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?