Özgür olacağım da özgür olacağım. Özgür olacağım da özgür olacağım. Tamam da sana gel kölemiz ol diyen mi var :D Bunu söyleyerek ne demek istiyorsunuz? Özellikle siz kızlar...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özgür olacağım da özgür olacağım. Özgür olacağım da özgür olacağım. Tamam da sana gel kölemiz ol diyen mi var :D Bunu söyleyerek ne demek istiyorsunuz? Özellikle siz kızlar...

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Özgür olmak bana göre duygu, düşünce ve hareket özgürlüğüdür. Hislerimde zorlama olmaması, düşünce ve ifadelerimde korkmadan çekinmeden ama kimseyi kırmadan tasvir edebilmek, hareket özgürlüğü ise bir yere bir insana bir şehre arkanda seni bağlayan engelleyen birileri olmadan gidebilmek..
Teşekkür ederim yorum için (çiçek)
Bence insan anca öldüğünde özgür olur. çünkü kaybedecek bir şeyi olan özgür değildir
Heyyyt felsefik Barış'ım konustu. Ama katılıyorum.
estağfurullah sdjs sonuçta kaybetmemek için istemeyeceğin şeyleri yapmaya zorlar hayat. bu da bir şeye bağımlısın demek
Bu yüzden Albert camus seviyorum ben. Diyor ki evet hayat anlamsız boş doğru. E o zaman seni tutan şey ne ki? Kalk ve canın ne yapmak istiyorsa onu yap. Neden kendine bahaneler sunuyorsun ki zaten bomboş bir hayat en fazla ölcen ölünce ne kaybetcen? Hiç... fnbafabs
Aynen, sanki bileklerinde zincir varmış gibi anlatıyorlar 😭
Aslında “özgür olmak” çoğu zaman istediğini yapmak değil; başkasının onayına, beklentisine, suçluluk duygusuna göre yaşamamak. Ama bazıları da sorumluluktan kaçmayı özgürlük olarak sanıyorlar, orası ayrı..
Bence asıl özgürlük: “Bunu gerçekten ben mi istiyorum, yoksa benden bekleniyor diye mi yapıyorum?” sorusuna dürüst cevap verebilmek.
Teşekkür ederim cevap için (çiçek)
Aslında çoğumuz özgürlük” kelimesini, sorumluluk almak istememek veya ilişki içinde istediğini yapmak için kullaniyoruz Orada özgürlükle bencillik birbirine karışıyor. 😅 Bana göre özgü olmak kendi kararlarını kendi verebilmek, kimsenin etkisinde kalmamak demek
Şu an bir aydınlanmadım değil teşekkür ederim :D İkinci kısım için de evet haklısın sanırım hiç boyle kısıtlar yaşamadığım için, bana göre basit ufak gibi görünen şeyler ozellikle aile evinde kalmış kızlarımız için onemli olabiliyor :)
Evet onlar için çok önemli
Tam cevaplayqcaktim kizlar yazılmış :)) .. valla ben calisamayi bırakınca özgür olucam sistemde nerdeyse hiç nri yerde adım geçmiyor.. o yüzden sakin güzel bir yaşama dofru yelken acicam.. özgürlük benim için orası :))
Hocam yelken muhabbeti olacak gibi mi? YOksa sadece bir istek mi? Sadece hayal mi?
Ehliyeti aldım pratik eğitim gördüm 2 senedir yer bakıyorum.. yerleşecek.. bir plan ve o planda yürüyorum :))
İnşallah en kısa zamanda gerçekleşirr (çiçek)
İnsan kendi parasını kazanıyorsa her şekilde özgürdür. Ekonomik özgürlüğünü eline aldığın zaman kimse senin önünde duramaz. Bence en büyük özgürlük kendi paranı kazanmak.
İşte buna %100 katılıyorum.
Bağyan Arkadaşlar alınmasın tabiki lütfen.
Ama özgürlük ⛓️💥 bir tık ben buyum sonucuna da ben katlanirim restte feast te benim borazani çalmak gibi
Borazanı karıstırma borazanı karıstırma o olmaz sajkfbas
Ekkekeekek
Ben ne istersem onu yaparim oluyor ama bedeline gelince ben ödemem oluyor yaparim ama hesap vermem kimse hesap soramaz edemez yaptigimin cezasini cekmem kafalar var
Garip ama genel olark boyle gibiduruyor gerçekten.
Say say bitmiyor kafalar piril piril cok degisik ansilmiyor artik
Anasının babasının onayı olmadan manita yapamayan Anadolu çomarlarının kendilerini özgür zannetmeleri ehuhe
Yaww hhhh :D
Yetişme tarzı, tabular , en çok kızlarda var bu sorun hep bi yerden kısıtlısındır ne kadar özgür olsanda o yüzden belli bi zaman sonra bu kabuk yetmez sığamazsın siz erkekler biraz daha rahatsınız bu konuda
Belki bu yüzden anlamıyorumdur :D
Metalik müzik gibi şeyler sizi dahada bi özgür yapıyor biz bagırıp ağlamaya korkarken siz isyan ağlama hepsini o hareketlerde yapıyorsunuz zaten çok kapsamlı konuştum pek o dili bilmem kızma lütfen müzik ruhun gıdasıysa sizinki bi nevi içe bastırılmış onu haykırma
Vallaha hayatım gayet iyi olup kayda geçince içimden deccal çıkıyor bilemedim
Gel seni de metalci yapalım :D Madem bu kadar işlevli hehhe
Ben saklanim ürkit miyim dimi potansiyel metalci adayını kdkdkd
@Antarex hhabfahb 40 yıllık metalciyim hala ürküyorum senden. D
Ben oryantal darbuka solo üzerine yetiştim ama her telden çalar söylerim işim gereği müşterilerim çok kesimleri makyajları tarzını bilirim severim
2 güvercin kanı diker 1 de Corona aromalı yarasa yidik mi bişi olmaz dedemin izinden dksks
Ohh afiyet olsun bende avcı kızıyım tüm hayvanları bilirim kanını canını derisini doldurup doldurmuşlugumuz var babamın izinde 😂😂@Antarex
Ben ponçiğim kafa kesmem kan içmem hafashjbh
Oo sağlam kalemiz he @BEATRİXmiLa
Yetenek var maharet var
Benim yetenek avcılık konusunda saygı duyarım inançlara o ayrı 🙏
Kendi ayaklarının üzerinde kimsenin etkisi ve baskısı altında olmadan durabilmek.
Param yok dolayısıyla özgür de değilim
Biz arkadaşlar arasında araban var mı demeyiz, şerefin var mı deriz. Paran var mı diye sormayız onurun var mı diye sorarız askjfbajk
Özgürlük nidaları atan bizden daha özgür😅
O da işin ayrı bir boyutu tabi hehe
Köleyse kırması zor o zinciri özellikle bu sistemde
Gerçek özgürlük vicdani özgürlüktür
Akıllarına esen her şeyi yapmak için uydurdukları kılıf
Kelimelerden ibaret