Cevabı çok basit, tabii ki çirkin olduğun için yani genetiği kötü olduğu için...
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Full genetiğe de yüklememek lazım ya bazıları kendine bakmıyor öküz gibi yiyor suratı sivilceli yağlı ağzındaki dişler sap sarı saç sakal birbirine girmiş falan. Sonra genetik diyorlar.
Dış görünüş ilk izlenimde etkili olsa da çekicilik sadece genetikle sınırlı değildir. Kadınlar genellikle öz güven, duygusal olgunluk, iletişim becerisi ve karakter gücüne odaklanır. Kendini sadece tip üzerinden tanımlamak, farkında olmadan sergilediğin öz güven eksikliğini karşı tarafa hissettiriyor olabilir. Fiziksel takıntılardan sıyrılıp kendi enerjine ve duruşuna odaklanmayı hiç denedin mi? 🧠✨
Cevap
1Cevap
Kendin cevaplamışsın kanka tipten ziyade karaktersiz biri ise beğenmem şahsen ben yakışıklı karaktersiz birini napcam ki..
20 yaşındasın ve bana , kanka mı diyorsun?
Karakterin hiçbir önemi yok , ona bakmıyorlar
Ya çirkindir ya fakirdir, zaten kendin vermişsin cevabı
Sizde çirkin kadınlara bayılıyordunuz zaten
Kanki az bakımlı olcan giyimini falan düzeltip vücut kasınca illa ki ayarlarsın yaşayan örneğiyim😄
Kanki ben de çirkindim vücut kastım şu an var sevgilim 2 yıldır gaywt mutluyuz
her şey genetik değil bakım ve kendini geliştirme ile alakalı
Kardeşim şu sosyal medya etkisinden çıkıp biraz gerçek hayata bakın ne mantık evliliği, ne maddi kaynak sağlayıcılığı. Kendini belirli bi seviyeye getirmiş bi bireyin çevresi de zaten o seviyede olur sen başarılı olunca çevrende sadece senin parana muhtaç kadınlar mı olacak? Kendi seviyende seninle benzer gelir elde eden bi kadınla tanışman ve ilişkiye başlaman çok olası ve bi çok örneği var ama siz tabi herşeyi genetiğe vurup hiç bi konuda gelişmemeyi tercih edip ömür boyu bekar takılmayı seçiyorsunuz. Tercih meselesi.
Kadınlar iç güdüleri ile hareket ediyor çünkü akıl ve mantık dahilinde hareket etmiyorlar , bizde şaşırıyoruz işte bunlar kötü , serseri , p*c , keko tarzındaki erkeklerle nasıl sevgili oluyorlar diye? Kadının kendi doğasını bilmediğimiz için bize farklı geliyor ama , durum aslında gayet normal yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?