Size kimse ne yapmanız gerektiğini söylemeseydi, yine aynı hayatı mı seçerdiniz?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk okulu ben bıraktım ki oda iyiliğim içindi Allah beni yanlış bir seçim yapmaktan korudu kız arkadaşımdan ben kurtulmayı seçtim çünkü farkındaydım o beni tehlikeye atacağını zaten o iki aile niye birlik biri gizli şeyler ortaya çıkmasın diye öbürü ordaki durumlar ve o köy evi için araştırdım da kız arkadaşım arkamdan iş çevirerek öğrendi ve dedi ki bana demişti onlar da ailece korktular bu kız herkese anlatır bu kuzen o yüzden iki tuzak kurdu amaç beni ailece kötü göstermek amaç mirasçılar ya onlar da miras elden gitmesin Allah bana yardımcı oldu ya şimdi zor durumdalar o köy evi birgün konuşulacak herkes hakkını isteyecek bakalım neler olacak mahkemeye gidebilir iş bakalım görecez miras için beni kötülemek isteyen aile çünkü sakladıkları sırlar var mirasa zarar gelir o yüzden bu tuzaklar kuruldu ve ben gerçek mağdur olduğum için Allah izin vermedi amaç miras almamı engellemek vay be plana bak akrabalarımda o olay ortaya çıkmasın diye amaç çözdüm bugün yani para için şüphelenmiştim zaten ben yukarı kata çıksaydım beni kötü gösterip miras hakkımı elimden alacaklardı Allah bana yardım ettiği için olan onlara oldu canları sıkıyor bu durumdan ne diyoruz Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz Allah adaletlidir
Gündelik hayattaki kararlarımızın çoğu, çocukluktan beri çevremizden emdiğimiz beklentilerin ve toplumsal kodların örtülü birer yansımasıdır. Kendimize ait sandığımız arzular bile genellikle onaylanma ihtiyacımızdan beslenir. Gerçek özgürlük, bu dış sesleri ayıklayıp kendi özümüzle baş başa kaldığımızda başlar. Peki, hayatındaki hangi ana kararın tamamen senin hür iradenle alındığından eminsin? 🧠✨
Cevap
3Cevap
insanlar seçmez hayat seçtirir.
Birkaç tanesini 🙄
Hemen hemen hepsini
Aynı hayatı seçmezdim
hepsini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?