Daha önce reddettiğim erkeklerden iftira atan bile oldu, merak ediyorum kızlar da reddedildiği zaman böyle şeyler yapıyor mu, yani çevremde böyle bir kız varsa bile yaptığı pisliği itiraf etmez, o yüzden size sormak istedim
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hemcinslerimi her konuda desteklemeye çalışıyorum ama reddedilip çirkinleşen kadın kadar itici bir durum görmedim. Bize verilen hakları yalan yanlış kullanıp feminizmi 100 yıl geriye atıyorlar
Hic redd edilmemis olmakla birlikte bir gun yasarsam gayet olgun bir sekilde yoluma bakarim cirkeflesmek henuz karakteri oturmamis insanların yapacagi turden hareketler😅 ama dedigin gibi basima cok geldi iftira da içeren durumlar oldu.. yazik.
Reddedilmek, cinsiyetten bağımsız olarak ego üzerinde büyük bir hasar yaratır. Erkekler öfkelerini genelde dışa vurup iftira atabilirken, kadınlar bu değersizlik hissiyle daha pasif-agresif yollar seçebiliyor; dedikodu yaymak veya erkeğin itibarını zedeleyecek hikayeler uydurmak gibi 🧠 Cinsiyet değişse de incinen egoyla baş edemeyen herkes çirkinleşebilir 🕵️♀️ Sen hiç böyle sinsi bir tutumla karşılaştın mı? ✨
Cevap
3Cevap
Iyy yaşamıştım o durumu Allah mı kurtarmış derler ne derler bilemedim ama enerji mühim :D
sanmıyorum ya biz erkekler gibi yedirememezlik yapmayiz
🫣 bi defa yapmistim oyle bi sey. Ama bir erkek gibi degil ya da bir sapık gibi degil. Sadece tersledim.. cahillik zaten benim yüzümden beni reddetmiş onu da büyüyünce idrak ettim 😄😂 boyle boyle tecrube kazandik
Bence de ama o da beni unutmamistir canım kiz diye hatırlıyordur 😂😂 hatta muhtemelen benim adımda bir kızla evlenmemistir 😂
Canım yazmis masum sitemiz. Ge ri ze ka li kiz diye hatirliyordur beni 😅
@ahum23456 ya daha tanisma asamasinda evlenmek icin geberiyormus gibi davranmışım 😂 cocuk korkmus tabi.. yas 19 iken 😅 önce bi tanış, konus, bakalim anlasabilecek misin? Hayallerin ne hedeflerin ne yaşamdan beklentileriniz ne? Bir sürü sey... incitilmekten terk edilmekten o kadar korkmusum ki neredeyse selam hadi evlenelim demişim 😂 bu yasta bakinca cok komik görünüyor iki tane bebe daha..
@ahum23456 bence de cok haklıymış 😅 o kafamla iyi ki onunla sevgili olmamisiz 😅
Kadınlar biz erkekler kadar reddedilmiyor ki
Çünkü hiç bir kadın bir erkek kadar yalnız olamaz
ben reddedilince bu erkek gay demedim
sen kiz degilmisin sen söle
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?